Most mit gondoljak a lányomról? Még csak 13 éves!
Egyik nap ránéztem a Facebook profiljára és láttam, hogy meg van jelölve egy fú új albumban, aminek a címe az volt hogy "így se láttam még a drágákat;D". És miket látok: a lányom a barátnőivel "táncol" egy osztálykirándulásos diszkóban, nade hogyan... És az egyik kép a kirándulás, ahol egy másik sráccal van kézenfogva. Nem gondoltam volna róla, ígéretes zenész, jól tanul, okos, értelmes. Mit tegyek?
egy aggódó anya
Kedves Anyuka!
13 évesen már bőven érdeklődik a másik nem iránt. Jobb lenne, ha egy lánnyal csókolózós képet tett volna fel? :)
Mi rossz van abban, hogy egy srác kezét fogja? Ne láss rögtön rémeket. Biztos, hogy ha jól tanul és okos kislány, nem fog korán belemenni egy szexuális kapcsolatba. Egyébként 13 évesen volt nekem is először barátom, a szüleim nem tiltották soha! De nem is vesztettem el a szüzességemet ennyi idősen, mert tudtam, hol a határ. Szerintem a Te Lányod is tudja, bízz benne!
Sokkal nagyobb gondnak látom azt, hogy nem oszt meg Veled semmit. Ezen kéne gondolkodnod.
Az én Anyukám már majdnem 50 éves volt, amikor én voltam 13-14, de mindig mindent meg tudtam beszélni Vele és Apummal is.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!