Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egyetértettek ezzel? Szerintem...

Egyetértettek ezzel? Szerintem eléggé sok 'badarság' van benne. Meg elég vicces.

Figyelt kérdés

[link]

pl:

IV. Flörtölj legalább egyszer!

A flört ártalmatlan játék, kacérkodás egy sráccal:nem fontos, hogy szerelem álljon mögötte. 15 éves korodig legyél túl legalább egy flörtölésen, hogy minél tapasztaltabb légy ezen a téren.

-egy flörtöléstől milyen hatalmas tapasztalata lesz az embernek?Ezt sem értem..

meg elég sok mindent.

Nem kötöszködésből csak a szobámat díszittem és rákerestem a googlben,hogy szoba dekorációs ötletek erre kiadta ezt..aztán gondoltam bemásolom nektek,mert szerintem vicces :DD

15l

2011. márc. 26. 13:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik véglet vagyok játékügyileg: 18 évesen azzal a kispárnával alszom, amit 4 hónapos koromban kaptam, és ezen nem tervezek változtatni...

Mellesleg aki nem tudja a gyerekkorit leírni helyesen, ne az én plüsseimmel legyen elfoglalva. :D

Egyébként én 15 évesen rendelkeztem egy igaz barátnővel, ismertem a hibáimat, volt plátói szerelmem (az még "bölcsis" volt) és összeírtam, hova akarok eljutni. :)

2011. márc. 26. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!