Egyetértettek ezzel? Szerintem eléggé sok 'badarság' van benne. Meg elég vicces.
pl:
IV. Flörtölj legalább egyszer!
A flört ártalmatlan játék, kacérkodás egy sráccal:nem fontos, hogy szerelem álljon mögötte. 15 éves korodig legyél túl legalább egy flörtölésen, hogy minél tapasztaltabb légy ezen a téren.
-egy flörtöléstől milyen hatalmas tapasztalata lesz az embernek?Ezt sem értem..
meg elég sok mindent.
Nem kötöszködésből csak a szobámat díszittem és rákerestem a googlben,hogy szoba dekorációs ötletek erre kiadta ezt..aztán gondoltam bemásolom nektek,mert szerintem vicces :DD
15l
Én a másik véglet vagyok játékügyileg: 18 évesen azzal a kispárnával alszom, amit 4 hónapos koromban kaptam, és ezen nem tervezek változtatni...
Mellesleg aki nem tudja a gyerekkorit leírni helyesen, ne az én plüsseimmel legyen elfoglalva. :D
Egyébként én 15 évesen rendelkeztem egy igaz barátnővel, ismertem a hibáimat, volt plátói szerelmem (az még "bölcsis" volt) és összeírtam, hova akarok eljutni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!