153 cm vagyok és 39,5 kg. Ez ugye nem sok?
Figyelt kérdés
Ja, és sportolok: vívok.
Köszi a válaszokat! :)
13/Ł
2011. márc. 20. 18:43
1/10 anonim válasza:
Hát nem sok. Ez majdnem jó. :)
3/10 anonim válasza:
fogyj le 20 kilót mert ez kurv@ sok..
4/10 anonim válasza:
Nem sok! Én hozzád képest elhízottnak érzem magam.154cm,48kg vagyok.19hónapos babám van, vele 46.5kg-mal estem teherbe.29N
5/10 anonim válasza:
Ma az 5. ilyen kérdést látom. Nem unjátok még?
6/10 anonim válasza:
Én az 1,60-hoz vagyok 49 kg, és kórosan soványnak érzem magam, de sajnos nem sikerül híznom. Ha 10 kg-al kevesebb lennék még ennél is borzalmasabban néznék ki. Nekem a célom az 55 kg, egyszer voltam annyi, kismamaként, és nagyon tetszem magamnak az akkori képeken, most meg minden csontom kint van boa...
7/10 anonim válasza:
Ez nemhogy sok, hanem inkább még egy pár kilót nem is baj ha hízol.
8/10 :) :) :) válasza:
Nem sok,sőt kevés,hizhatnál vagy 3 kilót :) De az se rossz ha igy maradsz(mivel sportolsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!