Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hol van a határ?...

Szerintetek hol van a határ? (osztálykirándulás)

Figyelt kérdés

Egy hetes osztálykirándulás lesz jövő héten, szerintetek fiúk-lányok között hol van a határ?

13L/7ik

2011. márc. 19. 19:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nemcsak az életkortól függ, hanem attól is, hogy a fiúk mit akarnak és a lányok mit engednek nekik.
2011. márc. 20. 07:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk idáig nem voltak ilyenek mint amiket az előttem szólók írtak.Viszont idén nekünk is lesz 1 hetes kirándulás[Erdei Iskola] és már most elég durvákat tervezgetnek egyesek,ki tudja mi valósul meg belőle....:\

14/L

2011. márc. 20. 10:54
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Minket 2napnál tovább még 11.-esként sem visznek. de meg sem fordult a fejünkben semmi beszélgetésen kívül.
2011. márc. 20. 10:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Figyelj most max a szájuk nagy SEMMI komolyabb nem fog történi..Főleg ha te nem akarod..ez egy osztálykirándulás nem egy 1 hetes parti a balatonon felügyelet,szülők,tanárok nélkül :)

16l amúgy minket max 3 napra engednek.. :S :/

2011. márc. 20. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 napos kirándulás volt, két osztály ment 6.-7. és az egyik lány együtt aludt a 6. "barátjával" semmi több, ennyi még elmegy szerintem. Idén is lesz ilyen szerintem :)

14/F

2011. márc. 20. 17:03
 16/21 anonim ***** válasza:
1 hét már márciusba mejik suliba jársz én is oda megyek amug yhova mentek?
2011. márc. 20. 17:36
 17/21 anonim ***** válasza:

nekem van egy 31 éves haverom, ő régen füvezett, ivott (baszni nem igazán)

de... tök ugyanez volt régen is csak régen titokba tartották

2011. márc. 21. 00:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Nálunk egy táborban történt valami.Igaz csak alsósok voltak mi voltunk a legnagyobbak de a mi osztályunkba jár egy tőlünk idősebb lány és egy fiú.Ők mindig együtt voltak és volt,hogy be is zárkóztak....Az utolsó nap még nem használt óvszert találtunk az ágy mögött....13 évesek
2011. márc. 22. 08:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekünk hetedikes osztálykirándulás 3 nap sátrazás volt. Hatodikba csak két napos. És m2 évben ugy kezdték h este aki másik sátrában lesz igazgatói és mehet haza. Aztán 6.ba 4 személyes sátorba 4 vtunk alapból aztán 8-10 lettünk de akkor csak elvoltunk meg egyik gyereket mikor telefont kerestem letapiztam..jó na nem láttam. De amugy csak fiuk tapiztak egy(-két lányt). Hetedikbe meg 6 aludtunk ott abból 2 fiú vt pluszba de ilyen tök szorosan egymás mellet átöleve minden szar. Mi sátrunkba smárolás se vt.. csak másik kettőben.
2011. ápr. 17. 16:04
 20/21 A kérdező kommentje:
Megvolt a kirándulás:D Jó volt, itt is voltak dolgok...A legdurvább, hogy egy évfolyamtársamat megujjazták (o.O), na őt azóta is kerül mindenki...
2011. ápr. 17. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!