Csak az én 11 hónapos babám nem tudja étkezéseket illetően hol a határ?
Soha nem mertem még neki annyit enni adni,amennyit kérne.
Jó súlyban van 10 kg. De nem tudja hol a határ.
Mennyit evett ennyi idősen a babátok??
Reggel 7után kel, szopizik
8után kis reggeli, vajas kenyér sonkával(fél szelet)
10után egy kis gyümölcs(egy egész banán,alma)
Fél1-1 körül ebéd, ami általában főzelék, kb 2-2,2 dl
Fél4 körül szopizik
Fél5 uzsonna, vajas lekváros kenyér, vagy gyümölcs túróval,joghurttal,piskótával(de ma pl (egyalma, banán, +pici joghzrt)
Fél8körül vacsi, főzelék vagy tejpép 2 dl lazán van(egy doboz tejpép 4 étkezésre elég, 3 marad egy kicsi)
Fél9fürdés, és szopizik,
Éjszaka 1-2 alkalommal ébred cicizni.
Mit csinálok rosszul??
Nálunk így van, 9 és fél hós:
fél8-8 körül ébredés,
reggeli olyan 8-fél9 között - tápszer
10-11 fele reggelizek én, abból ő is eszik, de nem számottevő inkább csak játszik vele.
Ebéd 1-2 körül
Uzsi 3 óra múlva
Vacsi 8 fele, az amit mi eszünk
Fürdés után tápszer, amennyit kér
Az én fiam is jó evő, pici kora óta, 10 és fél hós, 9 kg.
Nálunk nincs éjjeli szopi, de nappal 3-4, és mellette 5 étkezés. Sajnos, nagyon válogatós, mert csak édeset enne állandóan, gyümölcsös főzeléken kívül nem eszi meg pl:karfiol, brokkoli, stb. Túró, joghurt, gyümölcs jöhet. De Ő is megeszik egy egész banánt (lányom még egy felet sem evett meg soha), szerintem ha nem gyarapszik a súlya abnormálisan, akkor nem baj, lehet, hogy csak átmeneti dolog, egy fejlődési fázisban van, most indulnak el, másznak, kell az energia. Viszont amint látom nem nasizik, ez teljesen jó, amiket eszik, azok az egészséges táplálkozás részei. Más babák-kevesebb súllyal, rosszabb étvággyal-egész nap nasiznak, buláta, pogácsa, tejszelet... Melyik a jobb?
Köszönöm
DE kislányom van:):):)
Szia!
Ne aggódj, szerencséd van, mert jó evő. Ha sok egészséges minőségi ételt eszik nem lesz baj. Az én fiam pont az ellenkezője, alig akar enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!