Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám miért csinálja ezt?

Anyám miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, fiú. Életemben talán először akarok kimenni egy olyan dologra, ahol egyedül leszek, és innen 20 kilóméterre van. A helyzet az, hogy mennék Orfűre egy ralira, és amint megtudta, hogy egyedül megyek, hozzámrendelné apámat (Nem mellesleg a szüleim elváltak), az indok az volt, hogy "jókiállású szép fiú vagyok, minden férfi és nő álma" Szerintetek ez normális? Lenne ott tömeg, meg lenne nálam telefon, meg ha kell kés (!) is. Az egy dolog, hogy aggódik, de más 15 éves LÁNY egyedül több száz kilómétereket utazik egy koncertért. A fiúkról nem is beszélve...
2011. márc. 18. 17:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
15 éves "fiacskám". Jázusom ezek a marhák, nem tudom, de akkor ne élvezzü kaz életet soha, hát csakis gratulálni tudok nektek marhák.
2011. ápr. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!