Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám miért csinálja ezt?

Anyám miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, fiú. Életemben talán először akarok kimenni egy olyan dologra, ahol egyedül leszek, és innen 20 kilóméterre van. A helyzet az, hogy mennék Orfűre egy ralira, és amint megtudta, hogy egyedül megyek, hozzámrendelné apámat (Nem mellesleg a szüleim elváltak), az indok az volt, hogy "jókiállású szép fiú vagyok, minden férfi és nő álma" Szerintetek ez normális? Lenne ott tömeg, meg lenne nálam telefon, meg ha kell kés (!) is. Az egy dolog, hogy aggódik, de más 15 éves LÁNY egyedül több száz kilómétereket utazik egy koncertért. A fiúkról nem is beszélve...
2011. márc. 18. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Tán mert felelőtlen vagy " meg ha kell kés (!) is" meg ha kell be sem engednek a koncertre késsel.
2011. márc. 18. 17:47
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
figyelj én sem engedném el a 15éves gyerekemet egyedül.örülj neki hogy aggódik érted te mafla.
2011. márc. 18. 17:50
 3/11 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Ki mondta, hogy koncertre megyek?...

Az egy dolog, a kés után nem véletlenül raktam !-t. Szokatlan lenne. Értem, a válaszaitokat, de akkor nektek nem furcsa az, hogy annyira istenít, hogy a szatírok megerőszakolnának egy ralin...

2011. márc. 18. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
tökmindegy hova mész, törvény írja elő hogy nem viheted a szalonna kést...
2011. márc. 18. 18:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem is vinném, csak hogy anyámat győzzem...
2011. márc. 18. 18:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor emeljük ki ezt a részt: " meg ha kell kés (!) is." Telefon után pont.
2011. márc. 18. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
azért egy koncert, és egy rali is más... :D én se engedném el a 15 éves fiacskámat egyedül.
2011. márc. 18. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Annak a 15 éves LÁNY-nak is megnézném a szüleit, mennyire törődnek vele.

15 évesen nem kell még ilyen helyekre mászkálni egyedül. Természetes, hogy valamelyik szülőd elkísér, most mit akadsz ki rajta?

Engem apa 18 évesen kísért el koncertre és örültem neki. Ő megállt viszonylag hátul én meg a "tömegben", de biztonságban éreztem magam. És 18, tehát felnőtt voltam.

A késre meg inkább nem mondok semmit, mert nem az a megoldás, én élből elvenném tőled. Nem kell fegyverrel rohangálni...

2011. márc. 19. 07:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem anyád kissé nagyon félt téged:D

Add tudtára,hogy már nem a kisfia vagy,nemsokára 18 leszel,FELNŐTT!

2011. márc. 19. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:

úristen. 15évesen hetekre lógtam el.

mongyuk más világ volt... mond anyádnak, hogy 3osztálytársaddal mész, akik közül kettő apukája jön. de ezt magadtól nem tudtad volna kitalálni?

amúgy mér lenne baj, ha apád ott lenne?

2011. márc. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!