Megőrülök, annyira cuki! Mit tegyek? Többi lent!
Mit csináljak? Szerelmes vagyok Jaden Smith-be!! Annyira cukiii, imádom a Karetekölyköt is, nagyon jól játszik. Olyan ari a haja, meg az arca. Mit csináljak, hogy kigyógyuljak ebből?
A hangja is annyira aranyos! Ebben a videóban főleg (00:55)
http://www.youtube.com/watch?v=2SmmxvHLsKk
Mit csináljak?? Megőrültem?
13/L
Jól van na, nem biztos, hogy előbb érnek! De nagyon tetszik! És ha tudatosan nem gondolok rá az olyan rossz :S
nem is gyerekes! Cukika! :D
ha meg elmegyek v.hova a barátnőmmel, akkor ő nyomatja William Levy (a nagy szerelmét xD) és mindíg megkérdi mi van Jaden-nel, szval Őt nem egyszerű elfelejteni :D
nem leetsz valakibe szerelmes, akivel még soha életedben nem beszéltél.. ez egy gyerekes dolog, majd kinövöd bár már 13 évesen szerintem túl kéne ezen lenni.. csak itt a fórumon mindig felhozzák hogy a lányok előbb érnek.. hát korán sem..
az oké hogy szerinted jól néz ki, de nem lehetsz belé szerelmes, mert a szerelem annál mélyebb dolog hogy csak látásból szerelmes legyél valakibe, majd később rájössz te is hogy a szerelem az nem az hogy valaki jól néz ki.
Rajongasz érte,nagyon tetszik...
de ez a szóhasználat,hogy cukika-.-" na ettől hányok...szerintem erre gondolt az egyik hozzászóló,amikor azt mondta,hogy több komolyságot 13 évesen.
Amúgy tényleg...menj valahova,üljetek le a barátnőiddel nézegessétek a fiúkat az utcán,akármi...de erről ennyi idősen szerintem le kellene állni.Beteges rajongás.
nos én Ville Valoval vagyok így meg Brian Molkoval :D bár egyikre sem mondtam még egyszer sem , hogy cukika. Szerintem ebbből igazából nem baj ha nem nő ki az ember, amíg a sok álmodozás nem megy a valóságos élete rovására. Mi baj lehetne belőle? :) Jó érzés és kész. Ez nem szerelem csak rajongás. Nem kell szégyelni, de nem is kell világgá kürtölni :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!