Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrülök, annyira cuki! Mit...

Megőrülök, annyira cuki! Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Mit csináljak? Szerelmes vagyok Jaden Smith-be!! Annyira cukiii, imádom a Karetekölyköt is, nagyon jól játszik. Olyan ari a haja, meg az arca. Mit csináljak, hogy kigyógyuljak ebből?

A hangja is annyira aranyos! Ebben a videóban főleg (00:55)

http://www.youtube.com/watch?v=2SmmxvHLsKk

Mit csináljak?? Megőrültem?

13/L

2011. márc. 18. 16:52
1 2 3
 11/21 bumbi02 ***** válasza:
látszik a lányok előbb érnek... pff...
2011. márc. 18. 21:20
 12/21 A kérdező kommentje:

Jól van na, nem biztos, hogy előbb érnek! De nagyon tetszik! És ha tudatosan nem gondolok rá az olyan rossz :S

nem is gyerekes! Cukika! :D

ha meg elmegyek v.hova a barátnőmmel, akkor ő nyomatja William Levy (a nagy szerelmét xD) és mindíg megkérdi mi van Jaden-nel, szval Őt nem egyszerű elfelejteni :D

2011. márc. 18. 22:22
 13/21 bumbi02 ***** válasza:

nem leetsz valakibe szerelmes, akivel még soha életedben nem beszéltél.. ez egy gyerekes dolog, majd kinövöd bár már 13 évesen szerintem túl kéne ezen lenni.. csak itt a fórumon mindig felhozzák hogy a lányok előbb érnek.. hát korán sem..

az oké hogy szerinted jól néz ki, de nem lehetsz belé szerelmes, mert a szerelem annál mélyebb dolog hogy csak látásból szerelmes legyél valakibe, majd később rájössz te is hogy a szerelem az nem az hogy valaki jól néz ki.

2011. márc. 18. 22:37
 14/21 A kérdező kommentje:
lehet h nem szerelem, de biztos, hogy nem csupán annyi hogy jól néz ki. Több mint szimpátia, vagy rajongás... Nem tudom mi ez :(
2011. márc. 18. 22:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Rajongasz érte,nagyon tetszik...

de ez a szóhasználat,hogy cukika-.-" na ettől hányok...szerintem erre gondolt az egyik hozzászóló,amikor azt mondta,hogy több komolyságot 13 évesen.

Amúgy tényleg...menj valahova,üljetek le a barátnőiddel nézegessétek a fiúkat az utcán,akármi...de erről ennyi idősen szerintem le kellene állni.Beteges rajongás.

2011. márc. 19. 14:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van, lehet hogy le kéne erről szoknom... De én vagyok gyerekes 13 évesen, mert rajongok egy hírességért? És akkor azok a 16 meg 17 éves lányok mik, akik ott olvadoznak Dzsásztínka koncertjén? xD
2011. márc. 19. 14:07
 17/21 bumbi02 ***** válasza:
azért mert más is gyerekes, az nem ment fel téged ez alól..egy sztárt lehet szeretni..lehet kedvelni, de szerelmesnek lenni belé, csak akkor hogyha ismered is.
2011. márc. 19. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:

nos én Ville Valoval vagyok így meg Brian Molkoval :D bár egyikre sem mondtam még egyszer sem , hogy cukika. Szerintem ebbből igazából nem baj ha nem nő ki az ember, amíg a sok álmodozás nem megy a valóságos élete rovására. Mi baj lehetne belőle? :) Jó érzés és kész. Ez nem szerelem csak rajongás. Nem kell szégyelni, de nem is kell világgá kürtölni :)

15L

2011. márc. 19. 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi jogom van ítélkezni, mert én is vagyok úgy egy sztárral, hogy szerintem ő tökéletes, olyan ideál féle, de tudom, hogy nem fogok vbele mégcsak találkozni sem, ezért egyszerűen csak törődöm vele, azt szeretném hogy jó legyen neki, gondolok rá. Ez szerintem nem annyira vészes, az viszont, hogy ömlengsz, "cukikának" nevezed, és feltételezed magadról, hogy mefőrültél, nem teljesen az. Ne élj álomvilágban! Rajongj érte, ha neked ez jó, de tartsd meg az egyensúlyt, nézegess fiúkat, legyél nyitott a szerelemre.
2011. márc. 20. 09:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes vagy, egyszerűen csak rajongsz. Nem ismered, csak azt az álarcot látod, amit a rajongók, a külvilág felé mutat. Nem tudhatod, hogy valójában milyen. El fog múlni, mindig megszeretsz valaki mást, aztán egy idő után, amikor már érsz és komolyabb vagy, akkor kevésbé lesz intenzív és lesz egy barátod, akibe tényleg szerelmes leszel. Én is voltam rajongó, bár nem így és még mindig vagyok, csak szerencsére én találkozni is tudok az "enyéimmel". :)
2011. márc. 20. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!