Megőrülök, mit tegyek?
keress hasznos elfoglaltságot...
nem akarok butaságot mondani de már elmúltam 30 éves és amikor én voltam 14 nem volt annyi szabadidőm hogy ilyesmin járjon az eszem... nem megsérteni akarlak.
ÉLVEZD AZ ÉLETET!
tegyél hasznos dolgokat amiknek értelme van akkor estére elfáradsz és nem úgy fekszel este az ágyba hogy úristen valaki ül azon a fán meg egyebek hanem hogy de jó nap volt és nem úgy kelsz hogy jaj mi lesz hanem hogy gyerünk lássuk mi történik ma ?
érted?
AKKOR ÉLD KI MAGAD MOST AMIG MEGTEHETED MERT HA NEM AKKOR ARRA ÉBREDSZ HOGY FÉRJNÉL VAGY VAN KÉT GYEREKED ÉS MÉG NEM ÉLTÉL... kevés rosszabb van annál.
nem velem esett meg de hallottam már erről hogy valaki azért vált el és kezdett el vadulni mert rájött hogy még nem is élt..
bulizz...
akkor kérj segitséget !
a jövöd nem játékszer!
Ne is haragudj meg,de te elkényeztett vagy.
összetenném a két keze,ha most ott lehetnék Angliában egy suliban,mint te,ráadásul nem pánikbetegen.15/L
nem nem vagyok elkényeztetve ez más.
hát lenyulok boltokból kisebb dolgokat de max 600 ft értékben nem tudom miért nem akarom de vmi rávisz.... nem tudok neki ellenálni, és össze vissza kavarok a srácoknál már nem vagyok szűz... nemrég szakítottam a barátommal emiatt.. mm amiatt h más srácok is tetszettek és most nem tudom, ha buliról vagy rosszról van szóü elsőnek jelentkezem mintha vmi húzna magával itt is csináltam már pár hülyeséget. azthittem ha egyedül ismerősök nélkül kijövök egy idegen országba megijedek és jó leszek de nem... sokkal önállóbb lettem csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!