Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrülök, mit tegyek?

Megőrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és érzem h húzz magával a sötétség. Mm. a rossz dolgok, vonzom a osszat vagy ő vonz engem nem tudom, de szinte naponta csinálok vmit amit nem kéne mindig mást csak apróságokat. Nem azért van mert unatkozom... Mit tegyek? Hogy javuljak meg? Normális kislány akarok lenni nem ez.
2010. aug. 8. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

keress hasznos elfoglaltságot...

nem akarok butaságot mondani de már elmúltam 30 éves és amikor én voltam 14 nem volt annyi szabadidőm hogy ilyesmin járjon az eszem... nem megsérteni akarlak.

ÉLVEZD AZ ÉLETET!

tegyél hasznos dolgokat amiknek értelme van akkor estére elfáradsz és nem úgy fekszel este az ágyba hogy úristen valaki ül azon a fán meg egyebek hanem hogy de jó nap volt és nem úgy kelsz hogy jaj mi lesz hanem hogy gyerünk lássuk mi történik ma ?

érted?

2010. aug. 8. 23:39
 2/11 A kérdező kommentje:
de nem igy értem... máshogy a rosszban... szóval bulik piák stb... nem ugykell gondolni h kis 14 éves elmegy és hajali 5ig elvan... most pl. angliába tanulok nyári suliba és itt is csináltam 1-2 sőt majdnem napi szinten olyan dolgokat amiket nagyon nem kéne mindig mást és nem vészesely durvákat de azért durvákat... nem tudom mit tegyek nem akarom elcseszni az életem, de annyira húzz magával az az út....
2010. aug. 8. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:

AKKOR ÉLD KI MAGAD MOST AMIG MEGTEHETED MERT HA NEM AKKOR ARRA ÉBREDSZ HOGY FÉRJNÉL VAGY VAN KÉT GYEREKED ÉS MÉG NEM ÉLTÉL... kevés rosszabb van annál.

nem velem esett meg de hallottam már erről hogy valaki azért vált el és kezdett el vadulni mert rájött hogy még nem is élt..

bulizz...

2010. aug. 8. 23:55
 4/11 A kérdező kommentje:
de már túl komolyan sodródok bele és tudom h elég lenne egyszer belebuknom és a jövöm és eluzhatna vele.... leakarok állni de inkább jobban beszállok
2010. aug. 8. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:

akkor kérj segitséget !

a jövöd nem játékszer!

2010. aug. 9. 00:05
 6/11 A kérdező kommentje:
épp azt teszem.
2010. aug. 9. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na, jó, de konkrétan miket csinálsz? Mert ez azért így elég tág. Azért nem mind1, h felveszed a nővéred kedvenc ruháját, kilopsz anyukád pénztárcájából 100 ft-ot, vagy kocsit törsz és bankot rabolsz. Így elég nehéz segíteni.
2010. aug. 9. 09:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj meg,de te elkényeztett vagy.

összetenném a két keze,ha most ott lehetnék Angliában egy suliban,mint te,ráadásul nem pánikbetegen.15/L

2010. aug. 9. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
kezem
2010. aug. 9. 20:14
 10/11 A kérdező kommentje:

nem nem vagyok elkényeztetve ez más.

hát lenyulok boltokból kisebb dolgokat de max 600 ft értékben nem tudom miért nem akarom de vmi rávisz.... nem tudok neki ellenálni, és össze vissza kavarok a srácoknál már nem vagyok szűz... nemrég szakítottam a barátommal emiatt.. mm amiatt h más srácok is tetszettek és most nem tudom, ha buliról vagy rosszról van szóü elsőnek jelentkezem mintha vmi húzna magával itt is csináltam már pár hülyeséget. azthittem ha egyedül ismerősök nélkül kijövök egy idegen országba megijedek és jó leszek de nem... sokkal önállóbb lettem csak...

2010. aug. 9. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!