Megőrülök, mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és érzem h húzz magával a sötétség. Mm. a rossz dolgok, vonzom a osszat vagy ő vonz engem nem tudom, de szinte naponta csinálok vmit amit nem kéne mindig mást csak apróságokat. Nem azért van mert unatkozom... Mit tegyek? Hogy javuljak meg? Normális kislány akarok lenni nem ez.2010. aug. 8. 23:34
11/11 anonim válasza:
Ha tényleg komoly változtatásokat akarsz tenni, legelső dolgod az hogy lecseréled a mostani barátaidat és és ha úgy érzed egyedül gyenge vagy a változáshoz, és ha teheted SOSE menny egyedül sehová...na persze itt fontos a JÓ társaság,megfelelő gondolkodáshoz pedig a Biblia olvasása segít..ezt garantálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!