Miért csinálja ezt? ááá
Anya folyton leszid semmi se jó amit csinálok pl: ha takarítok akkor mindig azt mondja töröld le rendesen a port pedig rendesen kiszoktam takarítani . Meg 10 után már nem engedi hogy gépezzek . Meg ma kaptam egy 1 est matekból de tényleg nem értem ezt az anyag részt . Szóltam a tanárnak is de ő mindig csak azzal jön hogy tanulni kell de a matek nem olyan hogy leülök és megtanulom és lesz egy osztálybuli már olyan régóta halogatjuk mert mindig variálnak hogy nekik nem jó és az ofő azt mondta jövőhéten pénteken lesz és nem érdekli hogy páran nem tudnak elmenni rá.Hogy vegyem rá anyát hogy elengedjen?
16/l
Az én anyám is tök ilyen. Maximalista, és mindenben a hibát kereste. Nagyon idegesített már amikor takarítanom kellett és mindig közbeszólt, hogy "Ott is porszívózd fel, ne hagyd ki..." pedig ott is meg akartam csinálni. Mindegy, elviseltem.
Az, hogy este 10 után nincs gépezés teljesen reális kérés. Nem kell annyira bekockulni, hogy éjfélig ott ülj, főleg ha másnap suli is van. Ha nincs akkor is.
Az, hogy nem biztos, hogy el fog engedni a bulira az teljesen más tészta... Javaslom minél előbb kezd el puhítani, kérlelni és mire eljön a jövőhét péntek megunja és engedékenyebb lesz, ha látja mennyire el akarsz menni rá. Nálam legalább is ez szokott beválni, bár elég sokszor volt még így is, hogy nem mehettem el ahová szerettem volna.
Ha nem tetszik tanulj minél jobban, minél hamarabb elköltözhess otthonról és találj magadnak vmi jó melót. Akkor már a saját fejed után mehetsz. Amíg otthon laksz addig sajnos az van amit mondanak...
22L 20hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!