Érdemes vele vitázni?
van egy segghülye plázás csaj az osztályban (nevezzük csubinak), akinek mellesleg az anyja az ofőnk. persze mindig a lányának van igaza és, aki ellentmond neki az a kislánya szépen elintézteti anyucival.
kritizál minket elég ocsmány szavakkal órán az anyja szeme előtt. NINCS REAKCIÓ
én a lehető leghalkabban kérek a leghátsó padban a társamtól egy zsepit. MAGATARTÁSI MEGROVÁS.
remélem érthető. és mindig ez van. év végén szeretnénk tablót csinálni. vannak nagyon jó ötleteink meg minden, de a csubi megmondta, hogy ugyis ők döntik majd el az anyjával, hogy milyen lesz és, akinek nem tetszik az fel sem teszik a tablóra. már megvannak a vázlatok a tablóról. finoman szólva undorító. természetesen csubi van középen közvetlen alatta a baráti körével, mi meg valahol a szélén. persze nekünk nem tetszik, de a főnök megmondta, hogy ez így jó és nem lesz változtatás.
kérdem én, ezekkel érdemes vitatkozni?
normál esetben nem is lehetne a lányának az osztályfőnöke. nem is értem ez hogy történhetett ilyenekre szoktak figyelni. nálunk anno a suliban is volt egy csaj akinek az anyja matektanárnő és oszifő is volt és direkt úgy intézték hogy a nő ne tanítsa a lányt, tehát másik osztályba került.
ilyen szituációban nem tudom mit lehetne tenni, esetleg ha többen panaszt tennétek az igazgatónál?
jelentsétek az igazgatónak névtelen levéllel akár, nyomtassátok ki otthon így a kézírást is b*szhatja anyuci
vagy esetleg apuci az igazgató?
akkor mirevársz???
de mindenképp te is anyuddal menj!!!!
én bekopognék igazgatóhoz,és elmesélném neki. ez nem normális... mindenkinek egy ilyen tablója (ha ballagtok) van,és nemohgymár ilyen pár senki elrontsa :SS
OMG,álljatok ki magatokért!! ;)
már elterveztem mindent
bemegyek az igazgatóhoz és megmondom, hogy ha továbbra is ezek csinálják a tablót én és még kb. az osztály fele nem vagyunk hajlandóak rajta lenni.
sőt, az se baj, ha nem leszek rajta. ha olyan elcseszett marad, akkor jobb is ha nem teszem fel rá a képem. olyan, mintha egy 4. osztályos gyerek tervezte volna. középen lenne egy csoportkép, ahová oda photoshoppolnának pár sztárt, de a rosszabbik fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!