Szülők! Hány éves kortól engednétek a lányotoknak, hogy együtt aludjon a barátjával?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 00:04
42/44 anonim válasza:
Ha okos, értelmes, megbízható õ is, de legfõképpen a fiú!!, akkor 15 éves korától.Ha viszont tudom, hogy "huncutkodás" lenne a vége, akkor 16 évesen.Azért akkor, mert ilyen korban már egy hosszú ideje tartó kapcsolatban valószínûleg mindketten vágynak már a szexre, és ha akarom, ha nem elõbb-utóbb meg fogják tenni.Akkor meg már inkább egy ágyban, mint egy discoban seggrészegen.De amint megtudom a lányomról, hogy barátja van, mindent el fogok neki mondani újra és újra a védekezésrõl, valahányszor akárcsak súroljuk a témát.Jobb félni, mint megijedni, a mai világban nem lehetünk elég óvatosak, ha ciki a lányom szerint, ha nem.Ha fiam lenne, akkor nem gyõzném hangsúlyozni, hogy úgy vigyázzon a barátnõjére, mint a szeme fényére.Mondjuk én egy 14 év alatti kislánynak nem is engedném, hogy barátja legyen.
43/44 anonim válasza:
Hát ha nekem gyerekem lenne...
Ha fiú lenne, akkor olyan 15 éves kortól, ha lány, akkor 17 éves kor alatt biztosan nem. Természettől függ, ki mennyire megbízható, felelősségteljes.
44/44 anonim válasza:
Kedves #10!
Az, hogy a gyerek mikor akar majd lefeküdni a pasijával, az az ő dolga, te, mint szülő összesen annyit tudsz tenni, hogy elmondod neki az ilyenkor szokásos dolgokat. HA ÉRETT A GYEREK miért ne csinálja már 14 évesen is? Ez az ő döntése, nem a tied. (Btw: miért kell rögtön azt feltételezni, hogy szex is lesz?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!