Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Hány éves kortól...

Szülők! Hány éves kortól engednétek a lányotoknak, hogy együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 00:04
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
83%
Debilek...
2014. jún. 13. 12:55
 42/44 anonim ***** válasza:
78%
Ha okos, értelmes, megbízható õ is, de legfõképpen a fiú!!, akkor 15 éves korától.Ha viszont tudom, hogy "huncutkodás" lenne a vége, akkor 16 évesen.Azért akkor, mert ilyen korban már egy hosszú ideje tartó kapcsolatban valószínûleg mindketten vágynak már a szexre, és ha akarom, ha nem elõbb-utóbb meg fogják tenni.Akkor meg már inkább egy ágyban, mint egy discoban seggrészegen.De amint megtudom a lányomról, hogy barátja van, mindent el fogok neki mondani újra és újra a védekezésrõl, valahányszor akárcsak súroljuk a témát.Jobb félni, mint megijedni, a mai világban nem lehetünk elég óvatosak, ha ciki a lányom szerint, ha nem.Ha fiam lenne, akkor nem gyõzném hangsúlyozni, hogy úgy vigyázzon a barátnõjére, mint a szeme fényére.Mondjuk én egy 14 év alatti kislánynak nem is engedném, hogy barátja legyen.
2015. jan. 5. 03:50
 43/44 anonim ***** válasza:

Hát ha nekem gyerekem lenne...

Ha fiú lenne, akkor olyan 15 éves kortól, ha lány, akkor 17 éves kor alatt biztosan nem. Természettől függ, ki mennyire megbízható, felelősségteljes.

2016. máj. 30. 18:40
 44/44 anonim ***** válasza:

Kedves #10!

Az, hogy a gyerek mikor akar majd lefeküdni a pasijával, az az ő dolga, te, mint szülő összesen annyit tudsz tenni, hogy elmondod neki az ilyenkor szokásos dolgokat. HA ÉRETT A GYEREK miért ne csinálja már 14 évesen is? Ez az ő döntése, nem a tied. (Btw: miért kell rögtön azt feltételezni, hogy szex is lesz?)

2018. máj. 26. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!