Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Hány éves kortól...

Szülők! Hány éves kortól engednétek a lányotoknak, hogy együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 00:04
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
63%

Nem csak a szülőkön múlik ám minden.

De ha igen, egész tinikorodban a szobában ültél egyedül, akkor elhiszem, tényleg nevelés miatt.. :D

2011. márc. 13. 14:07
 12/44 anonim ***** válasza:
86%

15 évesen aludtunk először együtt, nyaraláson (ekkor már majdnem 1 éve jártunk). Egyébként nem járok bulizni, nem iszok, soha nem próbáltam ki sem a cigit, sem a drogokat. Édesanyám megbízik bennem, előtte megbeszéltük többször is, nagyon jól tudta hogy együtt alvás nélkül is szeretkezhetünk. Elég jó kapcsolatunk van anyukámmal, fontos a kölcsönös bizalom, én megbeszélem vele a dolgaim, ezért ő engedékenyebb (nyilván ésszerű határokon belül), amit soha nem használtam ki. Azóta 2x aludtunk együtt, egyszer szilveszterkor, egyszer egy bál után. Tudom, hogy sokan fiatalnak tartanak hozzá, és most biztos mindenki jól lenéz, de én nem lettem ribi, soha nem éltem vissza anyu kedvességével, a barátommal pedig most már több, mint másfél éve együtt vagyunk.

Lányfüggő, hogy mikor engedném együtt aludni, és mindenképpen beszélnék vele a védekezésről. Fontos a kettőtök közötti kapcsolat, beszéljetek egymással sokat, szervezzetek "csajos" programokat, szerintem ezek közelebb hoznak egymáshoz.

16/L

2011. márc. 13. 14:54
 13/44 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 24/N!

Azért van a sok elzüllött tini manapság mert a szülők be akarják őket skatulyázni. Nagyon kevés az olyan gyerek akinél ez a módszer beválik. A többi 14-16 évesen "megvilágosodik" és leesik neki hogy nem csinált még szinte semmit az életben. És itt jönnek a gondok. Amit te akarsz majd csinálni a gyerekeddel az az egyik legrosszabb nevelési módszerek közé tartozik. És amíg így viszonyulsz egy 15 éves tinihez addig ne gondolkozz gyerekvállaláson.

2011. márc. 13. 15:56
 14/44 anonim ***** válasza:
78%

ma 01:40-es

talán azért aludhat ott öcséd barátnője mert öcséd nem eshet teherbe...

2011. márc. 13. 17:14
 15/44 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez nem csak a lánytól függ. Számomra az is a döntő tényezők közé tartozik, hogy milyen a fiú és mióta vannak együtt. Mondjuk, ha a 15 éves lányomnak egy kedves, szimpatikus barátja lesz és már 7-8 hónapja együtt vannak és úgy érzem, megbízhatóak mindketten, akkor megengedném a lányomnak, hogy itt aludjon a barátja. Fordítva nem, a barátja nálunk aludhat, de a lányom ne aludjon a fiúnál. Természetesen előtte beszélgetnék a lányommal és vennék egy doboz óvszert! Lehet, hogy sokan butának gondolnak emiatt, de istenem, ha annyira akarják bármit mondhatok, úgy is megteszik, akkor pedig legyen náluk óvszer. Míg, ha lenne egy a 16-17 éves feleselős, nem törődöm lányomnak néhány hónapos kapcsolata egy számomra nem annyira szimpatikus fiúval, akit nem tartok annyira megbízhatónak, nem engedném meg, hogy együtt aludjanak.

15/L

2011. márc. 13. 17:49
 16/44 anonim ***** válasza:
60%
én sem eshetek teherbe mert bogyót szedek menszi problémák miatt...szal nem, nem emiatt nem aludhat itt :)
2011. márc. 13. 18:12
 17/44 anonim ***** válasza:
76%
ha együtt akarnak aludni, az nem jelenti azt, hogy le is akarnak feküdni. én 13 évesen aludtam együtt először a barátommal, aki két évvel idősebb nálam.. már 15 éves vagyok, és még mindig nem feküdtünk le. (:
2011. márc. 13. 18:33
 18/44 desperadó válasza:
47%
Solalátólkérdezném,hogy mit értesz azon,hogy megbízható-e vagy nem egy 15 éves fiú? Ha erősen nyomja az nem megbízható? vagy ha gyengéden az igen? egészen elképesztőnek tartom,hogy 15 éves lányodnak,még óvszert is vennél!! véleményem szerint teljesen kizárt lenne,hogy egy ilyen fiatal lány,sexeljen. Így sem óvszer,sem más nem kell egy tininek! NEM VAGYOK IDŐS FÉRFI,DE KONZERVATÍV VAGYOK EBBEN A KÉRDÉSBEN.MEGGYŐZŐDÉSEM,HOGY MINDEN FÉRFI/ NEM TINI!!/ JOBBAN ÖRÜLNE,HA EGY OLYAN LÁNYT TUDNA MAGÁÉNAK ,AKIRŐL TUDJA,HOGY NEM KÓSTOLTA MEG AZ ORSZÁG NAGY RÉSZE.GONDOLOM,MÉG NEM AKAR FÉRJHEZ MENNI.TARTSA MEG MAGÁT AZ IGAZINAK,A LEENDŐ FÉRJÉNEK,ÉS MEGTAKARÍTHAT APUKA EGY DOBOZ GUMI ÁRÁT......
2011. márc. 13. 20:18
 19/44 anonim ***** válasza:
59%

14 éves korától alhat a barátjával.Fogamzásgátlót szed, lassan fél éve.Most 15,5 éves a barátja pedig 18.Egy héten kb 4x alszik nálunk,ezt megengedem,igazából azt nem kedvelem ha a lányom alszik Náluk. :-))

42.N

2011. márc. 13. 20:36
 20/44 desperadó válasza:
60%

.Egy héten kb 4x alszik nálunk,ezt megengedem,igazából azt nem kedvelem ha a lányom alszik Náluk. :-))

Remélem nem vagy kukkoló!

Nagyobb hiba,hogy megengeded,hogy nálatok sexeljen tini lányod,egy felnőtt fiúval,mint ha nem tudnál róla.

szerinted a fiúnál mi történne másképp,amivel nem értesz egyet? vagy tartod a gyertyát és rájuk szólsz,ha nem úgy csinálják,ahogy szerinted kell?

érthetetlen...!!

2011. márc. 14. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!