Ha elvennének egy hozzád közel álló valamit, sírnál vagy dühöngenél?
Figyelt kérdés
kamaszok válaszát várom2011. márc. 8. 18:21
12/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. márc. 9. 19:27
13/24 anonim válasza:
már nem vagyok kamasz, de megakadt a szemem a kérdésen.
egyszer elvettek tőlem egy fontos valamit, dühöngtem. annyira, hogy ültem érte 3évet.
14/24 anonim válasza:
jézusom, te mit dühöngtél pontosan?:O
15/24 anonim válasza:
egy elegáns mozdulattal átraktam valaki fejét, egy kirakati üveg másik oldalára.
16/24 anonim válasza:
sírnék és egy kicsit dühöngenék, de mivel eléggé nyugodt lélek vagyok, inkább sírnék. 17/L
17/24 anonim válasza:
kétségbeesnék, és sírnék. dühös a körülményektől függően lennék
18/24 anonim válasza:
Kamaszként már tudni kell annyira uralkodni az érzelmeinken, hogy szolídabb formában fejezzük ki, ha vmi nem tetszik. Ha lehetőség van rá vissza próbálnám szerezni valahogy, ha nincs, akkor lassan elfogadnám.
20/24 anonim válasza:
Elvennének?:O hát először "dühöngenék" utána nem hogy sírnék,hanem ordítanék.. ilyen vagyokxd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!