Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fesztiválok egyedül?

Fesztiválok egyedül?

Figyelt kérdés
Első lányom 13 éves és már most a nyári fesztiválokkal rágja a fülem SZIN sziget és hasonlók. Tavaly már volt de akkor szülői felügyelettel az apja kísérte el őt és a barátait. Természetesen idén már egyedül akar menni. Én rögtön rá vágtam, hogy nem engedem, de ismerőseink azt mondták, hogy ilyenkor igazán lehet már őket engedni minimum a szinre hisz az a fesztivál nekik való. Csak azért gondolkodtam el rajta mert megbízom a lányomban. Szín ötös tanuló és tényleg érettebb mint a kortársai. verjem is ki a fejemből, hogy elengedem? Vagy had örüljön? Vannak ot vele egyidős lányok/fiúk???
2011. márc. 6. 16:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok a videóban szereplő úriembernek.
2011. márc. 6. 18:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Gratulálhatsz is. Tolószékbe került.

A büszke anyuka kedvéért.

2011. márc. 6. 18:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen apámmal járok fesztiválozni, nem azért ,mert féltett,hanem azért mert ugyanazt a zenét hallgatjuk (Sziget, Fishing On Orfű).13-14 éves lányoknak veszélyes hely egy fesztivál, csak 18 év feletti kísérőval, aki megbízható.
2011. márc. 6. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha menne velük egy idősebb fiú akkor igen,elengedném a helyedbe.
2011. márc. 6. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ő egy megbízható 13 éves lány de sajnos nem mindenki ilyen főleg nem egy fesztiválon. Még nagyon fiatal és nem képes egyedül megvédeni magát. A mai világban sajnos bármi megtörténhet. Semmi képen sem szabad elengedned őt.

Mert ezzel veszélynek tennéd ki.

2011. márc. 7. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem felügyelettel vagy sehogy.

13.L :)

2011. márc. 7. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem király, nagyon nem király... Minket 15-16-17 éveseket ki akartak csontozni egy sima motoros találkozón, ahol elvileg összetartás van...
2011. márc. 7. 23:23
 18/20 anonim ***** válasza:
el ne engedd!
2011. márc. 9. 16:24
 19/20 anonim válasza:

Nem tudom,de ha jo tanulo es erett,akkor szerintem engedd el de csak ha mar ismered a baratait es megbizonyosottal arrol,hgoy ok is ilyenek es nem valami rossz akaratuak,de ha erett biztos hogy nem baratkozik olyanokkal!

Engem is elengedtek mar akkor bar nagyon feltettek de az ember a hibaibol tanul,de ugyse tortenhet nagyon semmi!

de ez a te dontesed!!! ne aggy masokere mert valaki azt mondja hogy mennyen es elengeded es ha isten orizz tortenik valami akkor te banod es nem a tanacsadod!!!

2011. ápr. 2. 19:00
 20/20 anonim ***** válasza:
ne engedd el! én soproni vagyok és 14 évesen mehettem el először egyedül, 1 napra, a szüleim teljesen megbíztak bennem, és ezzel nem éltem vissza. de egyedül semmiképpen ne engedd el, vagy menjetek vele, vagy ha a barátnőivel akar lenni, akkor kicsit távolabbról kövessétek, és hagyjatok neki egy kis szabadidőt, de teljesen egyedül ne! :)
2011. máj. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!