Első lányom 13 éves és már most a nyári fesztiválokkal rágja a fülem SZIN sziget és hasonlók. Tavaly már volt de akkor szülői felügyelettel az apja kísérte el őt és a barátait. Természetesen idén már egyedül akar menni. Én rögtön rá vágtam, hogy nem engedem, de ismerőseink azt mondták, hogy ilyenkor igazán lehet már őket engedni minimum a szinre hisz az a fesztivál nekik való. Csak azért gondolkodtam el rajta mert megbízom a lányomban. Szín ötös tanuló és tényleg érettebb mint a kortársai. verjem is ki a fejemből, hogy elengedem? Vagy had örüljön? Vannak ot vele egyidős lányok/fiúk???
ÉN semmiképp nem engedném el a 13 éves lányomat, akár színötös tanuló és érett akár nem...mégis csak 13 éves. Tényleg csak szülői felügyelettel. Majd ha elmúlt 18 akor talán.
2011. márc. 6. 16:54
2/20 anonim válasza:
Hát, én 21 éves vagyok, megjártam már pár fesztivált de egy 13 éves lányt semmiképpen sem engednék el egyedül. Legkorábban is 16 évesen.
2011. márc. 6. 16:59
3/20 anonim válasza:
Semmiképpen nem engedném el. Fiatal vagyok (18), látom a közvetlen környezetemben, hogyan "működnek" az ehhez hasonló fesztiválok...
Nem 13 éves gyerekeknek való.
2011. márc. 6. 17:00
4/20 anonim válasza:
én is 16 évesen voltam először, csak szülői felügyelettel engedd el...
2011. márc. 6. 17:00
5/20 anonim válasza:
Engem sem engedtek volna el ilyenre. És joggal. Akármilyen érett vagy jó tanuló. Max úgy hogy elméssz vele te vagy egy rokonnal aki idősebb persze.
Úgyhogy ne engedd még el ehhez ő még túl gyerek.
2011. márc. 6. 17:08
6/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy melyik fesztiválnál most hogy van, de arra konkrétan emlékszem, hogy a VOLTra két éve 14 év alatti csak szülői felügyelettel mehetett be.
2011. márc. 6. 17:12
7/20 anonim válasza:
13 évesen, egyedül én sem engedném el. 15, 16 éves kortól inkább. persze ha mégis el fog menni, elmennék vele, együtt felállítanánk a sátort (ha több napra megy, ha egyre mennék érte kocsival), és ellátnám pár tanáccsal, pl ne menjen a tömegben előre, mert úgy nekinyomják a korlátnak hogy beszarik, vagy megijedhet a pogózók miatt.
2011. márc. 6. 17:13
8/20 anonim válasza:
Én soproni vagyok és épp hogy elengednek a legjobb barátnőmmel és a bátyjával VOLTra:P
2011. márc. 6. 17:26
9/20 anonim válasza:
Én 18 évesen voltam először EFOTT-on, nagyon jó volt, de egyáltalán nem 13 évesnek való...Két éve voltunk VOLT-on, komolyan mondom azt hittem elájulok, merev részegek voltak ezek a fiatalka lányok, mindenük kilógott, estek keltek, az egyik konkrétan nem tudott egy szendvicset venni, olyan masszív részeg volt, hogy a pult előtt folyamatosan elesett, és szanaszét gurult a pénze, a segge meg kilógott...szóval én tuti nem engedném el 13 évesen a lányomat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!