Ez mennyire normális?
Sziasztok.
Egy 11, mindjárt 12 éves lány anyukája vagyok. Őt sokkal jobban érdeklik a fiús dolgok. Nyáron megőrült a fociért, venni kellett Neki a kedvenc focistája nevével ellátott pólot, amit most is szívesen hord. Megfigyeltem, hogy óvodás kora óta könnyebben barátkozik a fiúkkal, mint a lányokkal. Hatalmas foci rajongó a lányom. De a focinál sokkal jobban érdekli a Forma1. Imádja. Tavaly lemaradt az egyik időmérő edzésről és hajnali 1-kor nézte meg az ismétlését. Kiakad, ha az a pilóta nyer akit ő utál. A kedvenc versenyzőjének, -aki elmondása szerint tavaly nem volt túl eredményes- mindennél nagyobb elkötelezettséggel drukkol.
Ez normális ilyen korban??? Régebben a hatalmas foci szeretet nem jellemezte. F1-et nézett, de csak néha-néha.
Szerintem teljesen normális.
Nem baj az, ha a fiús dolgok érdeklik. Legalább van amivel elvan foglalva.
Nekem gyerekkoromban szinte csak fiú barátaim voltak velük játszottam meg haverkodtam. Aztán ugyan változtam lányosabb lettem persze, de még mindig van bennem egy kis fiús dolog. :D És nem érzem úgy, hogy baj lenne velem.
Szerintem ha szereti a focit, akkor támogasd őt ebben.
:)
Üdv.
Köszönöm a válaszaitokat!
Most megnyugtadtatok. Azt tudtam, hogy a technikai sportoknak is sok női rajongója van, csak azt nem gondoltam volna, hogy ilyen korban. Igazából az osztálytársai (fiúk sem) nagyon rajonganak az F1-ért. Ezért regisztrált egy fórumra, ahol nagyon jó a közösség. Talált ott kortársakat is, aminek külön örültem, igaz fiúkat...Mellesleg példaképként néz fel Michael Schumacherre a küzdőszelleme miatt:)
Várok még válaszokat.
Én 14/l vagyok, nálunk a családban nagy f1 mánia volt és kb egy éve én is rajongani kezdtem érte.
Amugy én nagyon szeretem a focit is és így tudok róla (meg a többi sportról) beszélgetni a fiukkal, de ettől függetlenül iszonyúan lányosan tudok viselkedni, de tényleg civilben tipikus csajszis lány vagyok, de emellett karatézok :)
mintha engem írtál volna le a kedves Kérdező!!!
csak én két évvel idősebb vagyok
én is imádom a F1 meg a focit,de a kézilabdát is szívesen nézem sőt sportolok is!!!
a fiúkkal könnyebben barátkozok valahogy jobban megértem őket,mint egyes lány osztálytársaim,főleg,hogy nekem amúgy is plázacica osztálytársaim vannak ..
14/L
Nyugi, teljesen normális!:)
Anno 4-5 éve én is megörültem a fociért!:D
Van egy 20 éves lány ismerősöm Ő megimádja a F1-t :D.
14/L
én is kiskoromba rajongtam a fociért és szóltam a tesómnak hogy focizzunk de neki valami nagyon fontos dolga volt elkezdtem hisztizni hogy én focista akarok lenni és ő nem segít ebben. :Da fius cuccokat is nagyon szivesen hordtam
de mára már kinőttem ezt a korszakot utálom a fius cuccokat és amikor tehetem ilyen bulikra smink meg stb..ha meglátok egy bizsu fülbevalót valamilyen módom próbálom kikuncsorogni de általában kevés sikerrel xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!