Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mennyire normális?

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy 11, mindjárt 12 éves lány anyukája vagyok. Őt sokkal jobban érdeklik a fiús dolgok. Nyáron megőrült a fociért, venni kellett Neki a kedvenc focistája nevével ellátott pólot, amit most is szívesen hord. Megfigyeltem, hogy óvodás kora óta könnyebben barátkozik a fiúkkal, mint a lányokkal. Hatalmas foci rajongó a lányom. De a focinál sokkal jobban érdekli a Forma1. Imádja. Tavaly lemaradt az egyik időmérő edzésről és hajnali 1-kor nézte meg az ismétlését. Kiakad, ha az a pilóta nyer akit ő utál. A kedvenc versenyzőjének, -aki elmondása szerint tavaly nem volt túl eredményes- mindennél nagyobb elkötelezettséggel drukkol.

Ez normális ilyen korban??? Régebben a hatalmas foci szeretet nem jellemezte. F1-et nézett, de csak néha-néha.

2011. márc. 5. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális.

Nem baj az, ha a fiús dolgok érdeklik. Legalább van amivel elvan foglalva.

Nekem gyerekkoromban szinte csak fiú barátaim voltak velük játszottam meg haverkodtam. Aztán ugyan változtam lányosabb lettem persze, de még mindig van bennem egy kis fiús dolog. :D És nem érzem úgy, hogy baj lenne velem.

Szerintem ha szereti a focit, akkor támogasd őt ebben.

:)

Üdv.

2011. márc. 5. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 17 éves lány vagyok. 13-14 éves korom óta imádom a forma 1-et én is és van még egykét barátnőm, aki szintén. Azzal sincs semmi gond szerintem, hogy foci rajongó, sok lány focizik.
2011. márc. 5. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nekem is főként fiús hobbijaim voltak, sőt manapság is jobban érdekelnek a repülőgépek, autók, a szkifi, mint egynémely fiút, mégis teljes értékű, ápolt, nőies lány vagyok, akiből azért egyáltalán nem veszett ki a nőiesség. :) Pedig anyukám is pont így aggódott és családi legenda lett az a nap, amikor egy Götz-babát kértem karácsonyra... :D Persze aztán rájöttem, hogy a Matchboxokkal jobban lehet törni-zúzni, úgyhogy visszatértem inkább arra... :) De viccet félretéve tényleg ne aggódj :) 23L
2011. márc. 5. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Most megnyugtadtatok. Azt tudtam, hogy a technikai sportoknak is sok női rajongója van, csak azt nem gondoltam volna, hogy ilyen korban. Igazából az osztálytársai (fiúk sem) nagyon rajonganak az F1-ért. Ezért regisztrált egy fórumra, ahol nagyon jó a közösség. Talált ott kortársakat is, aminek külön örültem, igaz fiúkat...Mellesleg példaképként néz fel Michael Schumacherre a küzdőszelleme miatt:)

Várok még válaszokat.

2011. márc. 5. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Én 14/l vagyok, nálunk a családban nagy f1 mánia volt és kb egy éve én is rajongani kezdtem érte.

Amugy én nagyon szeretem a focit is és így tudok róla (meg a többi sportról) beszélgetni a fiukkal, de ettől függetlenül iszonyúan lányosan tudok viselkedni, de tényleg civilben tipikus csajszis lány vagyok, de emellett karatézok :)

2011. márc. 5. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:

mintha engem írtál volna le a kedves Kérdező!!!

csak én két évvel idősebb vagyok

én is imádom a F1 meg a focit,de a kézilabdát is szívesen nézem sőt sportolok is!!!

a fiúkkal könnyebben barátkozok valahogy jobban megértem őket,mint egyes lány osztálytársaim,főleg,hogy nekem amúgy is plázacica osztálytársaim vannak ..

14/L

2011. márc. 5. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:
AZt soha nem tudtam megérteni, miért kezd egy szülő rögtön aggódni, ha a gyerekének lesz egy hobbija vagy tényleg érdeklődik valami iránt. Hidd el kedves anyuka, ezerszer jobban jársz, mintha a lányod elkezdeni bulizni, piálni járni meg pasizni, ő ilyen személyiség, ez érdekli. Semmi baja nincsen. Én is ilyen korban sokkal jobban kijöttem a fiúkkal, most 20 évesen meg kb csak lány csoporttársaim vannak, de velük is jól megvagyok. El nem hiszed mekkora foci és forma 1 ŐRÜLTEK vannak közöttük. És mégis mind normális ember. :)
2011. márc. 5. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, teljesen normális!:)

Anno 4-5 éve én is megörültem a fociért!:D

Van egy 20 éves lány ismerősöm Ő megimádja a F1-t :D.

14/L

2011. márc. 5. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:

én is kiskoromba rajongtam a fociért és szóltam a tesómnak hogy focizzunk de neki valami nagyon fontos dolga volt elkezdtem hisztizni hogy én focista akarok lenni és ő nem segít ebben. :Da fius cuccokat is nagyon szivesen hordtam

de mára már kinőttem ezt a korszakot utálom a fius cuccokat és amikor tehetem ilyen bulikra smink meg stb..ha meglátok egy bizsu fülbevalót valamilyen módom próbálom kikuncsorogni de általában kevés sikerrel xD

2011. márc. 5. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
semmi baj a lányoddal, csak kicsit más, persze a jó értelembe. talán jobb is, hogy nem ragadják el a mai "verypinkgirl" dolgok.
2011. márc. 5. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!