Mit mondjak neki? Nagyon nem jön be.
Figyelt kérdés
8.-as lány vagyok.Már kb 6.óta észrevettem,hogy bejövök az egyik osztálytársamnak,de szerencsére ki nem mondta.De mostanában egyre rosszabb lett,pl szünet volt,atlaszomat nézegettem mert föciből térképből feleltünk,odajött mögém,átkarolt,és úgy nézte.Mondtam neki hogy engedj már el,nem nagyon volt hajlandó,csak amikor már ideges lettem.Most kb 5 perce írt egy sms-t,hogy nem megyek-e el vele sütizni,kizárólag kettesben,és a végére azt írta,hogy puszi.Nagyon nem jön be,és semmi kedvem nincs vele sütizni,mert nem is jófej,mit írjak vissza neki?Még szerencse,hogy nem szóban kérdezte,akkor nem lenne időm gondolkodni...2011. febr. 28. 13:40
1/3 anonim válasza:
Szemelyszerint en szerettem rogton letisztazni a dolgokat a kesobbi ciki helyzetek miatt.
egyertelmuen ird meg neki hogy nincs kedved sutizni se most se maskor,ebbol kellene vennie az adast.
2/3 anonim válasza:
Kinyitod a szádat és beszélsz. Megondod: nem tetszel semennyire és jó lenne ha békén hagynál, mert már rettentő idegesítő, amit csinálsz.
3/3 anonim válasza:
Úgy beszéld meg vele, ahogy te elvárnád, hogy közöljék fordított esetben. Én személy szerint azt preferálom, hogy ha má nem tetszem valakinek, akkor legyen egyenes, mondja ki az igazságot, de ne sértsen meg vele nagyon. Egyszóval kicsit finomítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!