Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nevet ki anyukám? Olyan...

Miért nevet ki anyukám? Olyan rosszul esik.13L

Figyelt kérdés

Kezdő gitáros&énekes vagyok. Ha anyukámnak mondom, hogy megyek próbálni, csak megmosolyog és annyit kérdez, hogy mégis mire? Mikor ő is tudja, hogy zenekarban játszom. Vagy egyáltalán, ha reggel kimegyek a konyhába és mondom, hogy olyan jót álmodtam, hogy rocksztárok lettünk a zenekarral és mindenki értünk rajongott... Ő ezen is csak nevet és általában annyit fűz hozzá, hogy gondolkodjak inkább értelmes dolgokon. Miért? A zene értelmetlen? Rendben, megértem, mikor mérges, hogy a füzetemben nem főképp tanagyag van, hanem dalok, de vehetne kicsit komolyabban, imádok zenélni.

13L

2011. febr. 27. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el a füled mellett:) És bizonyíts...:)

sok sikert!

2011. febr. 27. 21:20
 2/14 A kérdező kommentje:
De hogyan bizonyítsak, ha mindig lepattint?:(
2011. febr. 27. 21:24
 3/14 Wayolett válasza:
100%
Szerintem valamikor hívd el egy próbára és mutasd meg neki hogy mit tudsz és látni fogja hogy neked tényleg fontos
2011. febr. 27. 21:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg, hogy mit tanultál, mi az ami jól megy:) Én is gitározok, engem is nevettek ki már...az elején főleg:)

És persze az álmaimért is nevettek ki párszor, de én megmutatom:D

Aztán rendszeresen kinevetnek pl. a párkapcsolatommal kapcsolatosan is, ha azt mondom mi örökre együtt leszünk:) (de már nem érdekel, magamért és a páromért teszek mindent, nem azért, hogy másnak megfeleljek).

Szóval tegyél úgy, hogy "csendben" bizonyíts, ne hívd magadra a figyelmet, szépen lassan haladj felfele a létrán, időközben rájön anyukád is, hogy ügyes vagy.

Ne törj le, csak tedd amit szeretnél:) És jó leszel.

Sok szerencsét

20-L

2011. febr. 27. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert ő elfelejtett nagyot álmodni és ez nagy baj. Azt akarja(csupa szeretetből), hogy könyebb utat válassz magadnak, mert ebbe bele fog törni a bicskád. Mutasd meg neki, hogy nem fog, tűzd ki a céljaidat és érd el. Ha tényleg akarod és mindent megteszel érte nehéz lesz, de megcsinálod.

Azt viszont jegyezd meg, hogy azoknak, akik "mást" akarnak, mint az átlag mindig nehéz.

2011. febr. 27. 21:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Próbálok otthon is sokat gyakorolni, hogy azért észre vegyen, de csak szól, hogy halkabban legyek:P
2011. febr. 28. 16:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem se támogattak a szüleim, aztán jópár évvel később látták mit tudok akkor jött a de jól csinálod meg minden.. Csak annyit fűztem hozzá hogy ezt az elején kellett volna, nem most.. (nem zenéről van szó, de lényegében ez mind1)
2011. febr. 28. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: Abban viszont igaza van hogy első a tanulás, ne ilyenekre alapozz. Ez majdnem olyan mint ha a lottóra tennéd a jövődet. Nem szabad.
2011. febr. 28. 16:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Tanulok is rendesen, dekorgrafikusnak készülök, járok rajzórákra is, az se érdekli:(
2011. febr. 28. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad az első válaszom. Az ilyen ne törjön le, inkább mond azt magadban hogy igen? Nah majd én megmutatom.. És hajrá! Sok sikert!
2011. febr. 28. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!