Mennyi idő után engednéd meg a 17éves egyszem lányodnak, hogy a barátjánál aludhasson?
17éves vagyok, és 5hónapja együtt vagyunk, de apu nem akaja még megengedni. A btom szülei szerint azért, mert félti az egyetlen kicsi lányát a csúnya fiuktól..
Ez szerintem hülyeség, de nemtudom. Szülők, ti elengednétek? Ha igen, mennyi idő után?
Az én lányom 15,5 éves.Az édesapja külföldön van , már pár éve, mert ott jó a munka,több a pénz stb. Azóta persze elváltunk.. Tehát én nevelem a lányom a mostani párommal.Mi megengedjük hogy itt aludjon a barátja, igazából én megbízok bennük.Kedvelem a fiút, és tényleg örülnék ha sokáig együtt lennének.Ez szerintem szülő-függő hogy ki mit enged meg.
42.N
Őszintén akkor itt valami illik / nem illik / mit gondolnak a szomszédok - a fiú szülei - a nagyszülők stb. lehet a háttérben, mármint ha kb mindenki tudja, hogy szexeltek is csak nem beszélnek róla.
Ez meg gáz. Jó lenne ebben az esetben nyíltan megbeszélned közösen a szülőkkel, hogy mégis miért nem engedik. Kinek mi köze van hozzá - mármint rajtatok és a fiún kívűl, és mégis reálisan ki az aki még nem sejti, hogy ti "úgy" is együttvagytok.
Ha ezekre a nyílt / őszinte kérdésekre tudnak vmi értelmeset válaszolni, akkor legalább már azt fogod tuni, hogy mi az oka a tiltásnak.
Anyám 15 éve a nővérem eljegyzésén torpedózta meg az együttalvását a fiújával (azóta 2 gyerekük van :-) ), mert a fiú falujában volt az eljegyzés, és mi a panzióban aludtunk, és hát mit fog szólni a falu... Kicsit vicces volt, mert a nővérem 22 éves volt és egyértelműen mindenki tudta, hogy mi a szitu... Szerintem ez álszánt prűdség, csak a szüleink nemzedékébe ezt még jól belenevelték....
Szia!
Nekem először 18 évesen engedték szilveszterkor, hogy ott aludjak, de annyira beparáztattak, hogy semmi sem történt kettőnk között:D Amúgy nagyon utálták, ha én alszom ott, az meg szinte kizárt legyen, hogy a fiú aludjon nálunk..azóta összeházasodtunk, most már mindig együtt alszunk:D
Amúgy én 17 évesen engedném, hogy aludjon a fiúnál, de csak ha ismerem, és szimpatikus ahogy a lányommal bánik...az hogy nekem nem tetszik, nem feltétlenül kell kizáró ok legyen, ha szereti a lányomat, és tisztelettudó, azért mert mondjuk nem szőke a haja én marhára nem fogok tiltakozni(én anyám utálta a volt barátomat, aki a férjem előtt volt, pusztán azért mert nem volt gazdag...pedig imádott engem, tenyerén hordozott...)de ezt most mondom, majd meglátjuk mi lesz ha eléri azt a kort, egyenlőre még pocaklakó:)
Szerintem nálunk én leszek a szigorúbb, ahogy látom az apja lesz a vajszívű...de ki tudja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!