Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13,14,15, éves lányok lányok...

13,14,15, éves lányok lányok TI borotváljátok ott lent?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 13:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
76%
Mi az, hogy jobban nő? Ha nem szőrtelenítesz megáll majd egy hossznál, aminél nem nő nagyobbra, de akárcsak a haj, meg bármi más az is hullik, cserélődik. Csak hogy pontosítsunk. Amúgy én is amellett vagyok, hogy szebb nélküle. Mert ha egyszer elkezdesz szőrteleníteni, sajnos soha nem lesz olyan "szép", mint volt. A gyanta mellett vagyok, tiszta munkát véget, nem halok bele. :) A szépségért szenvedni kell... A plasztika bizonyos fajtáiért nem vagyok oda... Mindenkinél van egy határ. Üdv.
2011. márc. 3. 17:27
 32/39 anonim válasza:
96%
Igen, mindenhol, kb 14 éves koromtól. 17/L
2011. márc. 5. 12:55
 33/39 anonim ***** válasza:
84%

Ez amúgy marhára mindenkinek a magánügye.Ha mész az utcán nem látsz bele a bugyájába hogy mennyire szőrös és mennyire nem az. És az hogy nem fogod engedni a gyerekednek...Miért??Ellenőrizni fogod, hogy éppen szőrös-e a nemi szervénél? Nagyon jó kapcsolatom van anyukámmal, de a fürdőszoba ajtó zárva mikor én bent vagyok, és ha be akarna jönni, ellenőrizni hogy hol vagyok szőrös tuti "kirugdosnám" (persze nem szó szerint) a fürdőszobából.

Van aki szőrtelenít, van aki nem.MARHÁRA MINDENKINEK A MAGÁNÜGYE.

Oké itt, fel lett téve egy kérdés.De ilyen hülyeségen egymás torkának esni, mint ahogy itt sokan csinálják...pff...annyira szánalmas, nem tudom hogy nemérzik...

2011. márc. 5. 17:02
 34/39 anonim válasza:
68%
én még nem,de ha legalább már 16 lennék akkor NANÁ
2011. márc. 6. 19:51
 35/39 anonim válasza:
100%

érdekelne hogy a 14 éves lányok (az úszóknak,

,sportolóknak nem szol ,és a bikini vonalasoknak sem ) minek borotválja teljesen,úgyse látja senki,ha meg nemi életet él akkor oké,de 14 évesen kétlem.ez nem psizkálodás,csak érdekel hogy ti azért,vagy csak divatból ?

2011. márc. 10. 22:13
 36/39 anonim válasza:
0%
15 eves fiu vagyok es lol:)) ez milyen kerdes basza&eg most komolyan borotvald ha szoros sztem alap dolog baratnom szoros lene kirugnam v venek neki egy giletet es nem parasztsagbol irtam :D szlogen!:borotvald ha Szoros xD:))
2011. márc. 19. 17:41
 37/39 anonim válasza:
95%
Én 14 éves vagyok, és borotválom, de amúgy semmi értelme, mert még úgysem látja senki, és amúgy, ha nő vissza, akkor iszonyatosan szúr, és kényelmetlen, de azért higiénikusabb, ha borotválod.
2012. aug. 8. 13:53
 38/39 anonim ***** válasza:
59%

Én most nyáron szoktam, ahol kilóg a bugyiból és középen meghagyok egy csíkot.

15/L

2012. aug. 8. 15:37
 39/39 biu007 ***** válasza:

Igen

13/L

2013. aug. 19. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!