13,14,15, éves lányok lányok TI borotváljátok ott lent?
Alkalmanként.
A bikinivonalamat természetesen rendszeresen, mert tesi óra előtt stb. csak látszódna.
Egyébként teljes szőrzetet inkább csak nyáron, illetve amikor úgy van kedvem borotválom.
15/L
Igen, mindenhol. Versenyszerűen táncolok és rsg-zek, meg így érzem jól magam, hogy nem vagyok szőrös sehol.
17/L, de remélem nem baj hogy válaszoltam.
Szerintem igénytelen,ha egy 14 éves lány nem borotválja/gyantáztatja/epilálja magát ott lent és máshol...
Tegyük fel,ha nyáron a strandon ott felemeli a kezét és akkor ott a szőrcsomó...sztem az undorító!
14/L
köszi a válaszokat!!:D
természetesen nem baj hogy te 17/L is válaszoltál
Kérdezni szeretném, hogy miért kell lepontozni a másikat? Azért, mert neki más erről a véleménye (mondjuk nem borotválja magát ott lent)? És ha a kérdés az lenne, hogy: "Ti sem borotváljátok magatokat ott lent?" - akkor azt pontoznák le, akki "De, igen!"-nel válaszol?
Szánalmasak vagytok, édeseim! (Vagyis az, aki egy ilyen kérdésnél le- és felpontoz! Már bánom, hogy válaszoltam!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!