Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13,14,15, éves lányok lányok...

13,14,15, éves lányok lányok TI borotváljátok ott lent?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 13:12
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
74%

Ja, különben láttam, hogy nem csak az lett 75%-os, aki "Nem!"-mel válaszolt...

Mi alapján pontoztok? :)

2011. febr. 26. 15:55
 22/39 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem az szánalmas, ahogy te ide írtál ÉDESEM.
2011. febr. 26. 21:33
 23/39 anonim válasza:
50%

Annyira nem bírom, aki azért, mert nem borotválja magát, máris igénytelennek tartják...

De nem baj, ti akik "rendszeresen" lecsupaszítjátok magatokat, majd jó kis csubakkák lesztek 25-30 éves korotokra, mert ugye minél jobban borotválod/gyantázod, annál jobban fog nőni és annál erősebb lesz, és nehogy azt higyjétek, hogy annyi idősen minden nap lesz annyi szabad időtök hogy lecsupaszítsátok magatokat. Na az lesz majd a gáz. Én szóltam.

2011. márc. 1. 09:47
 24/39 anonim ***** válasza:
41%
utolsó, a borotválástól nem erősödik a szőr.. a gyantától meg pláne nem.. de mindegy :)
2011. márc. 1. 13:28
 25/39 anonim ***** válasza:
47%
A borotválástól tényleg erősődik,sűrűsödik a szőr!
2011. márc. 1. 14:30
 26/39 anonim ***** válasza:
39%

09:47-nek

Inkább lennék 30-40 éves koromban csubakka(csak hogy a te szavaiddal éljek),mint most,amikor strandolunk,bulizunk.

14L

2011. márc. 1. 15:17
 27/39 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó vagyok.

Amúgy meg inkább maradj csendben,ha éppen nem tudsz az adott témában semmit!

A borotválástól lehet,hogy erősödik a szőr,de a gyantától nem.

Szóval ennyit az okosságodról... -.-

2011. márc. 1. 15:18
 28/39 anonim válasza:
48%
Tök mindegy, hogy erősödik-e vagy nem, a lényeg, hogy utána sokkal jobban nől. Egy tizenéves csajnak meg még pusztán csak divat meg felnőttmajmolás, ugyanúgy mint a cigi. Bikinivonal oké aszondom, de hogy folyamatosan mindent... hát én tuti nem fogok ilyesmit engedni a lányomnak, és ettől nem lesz igénytelen sem. Sportolóknak, táncosoknak oké, nekik más.
2011. márc. 2. 07:56
 29/39 anonim válasza:
79%
jobban nő/ nem nő... EMBER FÜGGŐ! van akinek már az első borotválás/ gyantázás stb után jobban nő, van akinek 10 év után kezd el erősödni a szőr és van akinek egyáltalán nem...
2011. márc. 2. 15:16
 30/39 anonim ***** válasza:
86%

Na! Csakhogy egy 30-as "csubakka" is hozzászóljon:)

Lányok! Azért most nem hinném, hogy bikiniszezon van! Én mindkét esetben egyetértek. Idő sincs rá mindig, és attól még nem igénytelen valaki, ha nem borotválja. Én időnként borotválom csak. Nyáron rendszeresen, mindenhol, de télen nem fordítok erre annyi időt. Most épp csubakka vagyok, mert még élni is alig van időm, nem ám tökörészni a fürdőben órákig! Ált. bikinivonal mentén, hónalj, lábszáron szoktam.

30 éves nőként elmondhatom, hogy nem erősödik meg a szőrzetetek a borotválástól! Sehol! A 15 év tapasztalat mondatja ezt velem! Azért ennyire fiatalon még nem kéne így ítélkeznetek! A 30-asok közül sem mindenki borotválja. Ilyen ember is van, meg olyan is, és ezt el kell fogadni, és tiszteletben kell tartani!

2011. márc. 3. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!