Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves és 16 éves fiuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves és 16 éves fiuk, lányok! Borotváljátok már ott lent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát muszáj, fura lenne szőrös lábbal közlekedni szoknyában.
2011. máj. 9. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Én igen.

16/L

2011. máj. 9. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Közösen írunk a barátnőmmel!

Ő 13 éves korától,én 14 től borotválom.

2011. máj. 9. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Én 15 éves kortól kezdtem. Előtte nem éreztem fontosnak.

16L

2011. máj. 9. 17:48
 5/10 anonim válasza:

14/L

már 13 éves koromtól:)

2011. máj. 9. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem a lábra gondolt. ;)
2011. máj. 9. 18:13
 7/10 anonim válasza:

énsem..tudod, női nemi szerv..

de ha a láb is érdekelne akkor azt meg már 12 éves koromtól:)

2011. máj. 9. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

9 évesen kezdtem szőrösödni "ott lennt" és kb. 11 voltam amikor vorotválni kezdtem. addig nem zavart a szőr, de pl. a hónaljamon amint észrevettem egy szőrszálat, azóta borotváltam is :)

Amúgy a kissebb lányokat megértem h nem borotválják magukat, nem leget mindenki olyan szőriszonyos mint én :D de egy bizonyos idő után esztétikus lenne legalább a bikinivonalat borortválni, mert nem 1 fiú mondogatja nekem, h "fúúúj, most láttam egy csajt, akinek gyapjú lógott ki a bikinije alól".

Meg szerintem tisztább és kényelmesebb érzés is, ha nem nő dzsungel a lábad között :) (ezek a lábra és hónaljra is vonatkoznak !! (lányok))

L/15

2011. máj. 9. 19:17
 9/10 anonim válasza:
igaza van az utolsónaak:))
2011. máj. 9. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Lábamat azt körülbelül 15 éves koromban kezdtem el gyantázni. Nekem szőke szőröm volt, de akkor már látszott is :D Szóval mennie kellett. Hónaljat azt 13 éves korom óta körülbelül. Sokkal jobb szőrtelenül mert lassabban büdösödik. Intim részen meg kb 15 éves korom óta. Jó hülye voltam bőven elég lett volna bikinivonalat leszedni (azt is gyantával) és most nem szenvednék az erősödő makacs szőrszálakkal... -.-"

17/L

2011. máj. 9. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!