Mennyit segítesz a házimunkában?
A szobámat rendszeresen én takarítom (hetente). Ezenkívül időnként kitakarítom az egész lakást, vagy a fürdőt. Szoktam mosogatni, a gáztűzhelyet letakarítani, a szárítóról elpakolni a ruhákat. Sütni-főzni ritkán, bár elég sok mindent el tudok készíteni.
Hogy mikor mennyit segítek attól függ, hogy milyen állapotban vagyok. Ha valamit szeretnék, akkor segítek, vagy ha épp sportosabb időimet élem. Ha viszont a csajosabb énemé a főszerep, akkor mosogatás, mosás és egyéb ilyen dolog kilőve. Mindig azt mondtom, hogy de anyu, le fog jönni a körömlakkom:D
15/L
ezek közül minden csak teregetni és ruhát leszedni a szárítóról nem szeretek
13/L
kicsi koromtól kezdve eléggé be voltam fogva, aztán 15 éves koromban anyám munkába állt egy új helyen és minden rám szakadt a bevásárlástól a takarításon át a főzésig, ő gyakorlatilag csak aludni járt haza.
mellette csináltam a kemény gimit... durva volt.
De legalább megtanultam mindent, mire önálló háztartásom lett: beosztani a házimunkát és egyéb tevékenységeket, profin főzni, takarékoskodni pénzzel és idővel...
Magam körül(szobám,fürdőszobám) rendet tartok,mivel utálom a kupit.Ha van kedvem főzök ebédet,vacsorát.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!