Miért "tűntek el" a kamaszok a weboldalakról?
Kicsit furán hangzik a kérdésem, ezért el is magyarázom:)
Régebben kb. 1-2 éve nagyon nagy "divat" volt a honlap készítés.Nekem is sok honlapom volt és most egyet üzemelek de egy árva lélek se írt még oda.
Azért nyitottam meg mert a régi honlapomon kérték(ami egy ausztrál sorozatról szólt), hogy újból legyen szerepjáték.
Meg is csináltam de kb. csak 3-man jelentkeztek a szerepjátékra.
Én ezt nagyon sajnálom, hogy nem tudunk szerep játékozni.
Nagyon szerettem más oldalakon is de azok mind megszűntek vagy bezártak:(
Most nekem is kevesebb időm van mint évekkel ezelőtt mert most már keményen a tanulásra kell fektetnem minden erőmet:)
Szóval a lényeg, hogy miért szűnt meg egy csomó oldal és lett "lakatlan"?
hát mert nincs idejük ugye a tanulás miatt a többségnek vagy mivel van amit fizetni kell nem bírják fizetni és bezár =S
am azt hittem h a közösségi oldalakról tüntek el :D azt hittem már vak vagy :D na igen ott aztán sok van.. .esetleg ott meg hírdethetnéd főleg facebook azt nyomatják mostanába myvip sztem csődbe is megy :S de sztem az fb- is nagy rakás kaki
Azért annyira vak nem vagyok:)
Én szeretem a facebookot:)
De a myvip és az iwiw sztem is befog zárni.
De azt nem értem, hogy 1-2 évvel ezelőtt nem kellett annyit tanulniuk mint most?:D
Szia!
Fenn vagy hotdogon?
ha gondolod írj!!
játszhatnánk vagy valami:D
hát most jöhetek az új 6 tantárgyból érettségis dolgokkal
de biztos kellett, de ha megnézed akk nyáron amikor téll több ideje van az embernek akk unalomból készül 1-2
meg hát már a 12 éves lányok azon vannak mikor feküdjenek le a még meg nem szerzett pasival... új rendszer van nem értem én :D
De sztem azért hirdesd meg facebookon vagy vmi hátha lesz
mert google-be nem hiszem ha beírnak vmit akk pont kidobja első oldalt a te oldalad és lehet h ezért se találnak rád aki keresi az se
sztem egy próbát megérne :D
Köszönöm az utolsónak:)
Utolsó előtti:
Van hotdog-om de elfelejtettem a jelszavam meg, hogy melyik email címemmel regisztráltam:D
Írjál privátban:):D
Most látom, hogy írtad, hogy írjak:D
Akkor inkább én írok privit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!