Hogyan tanuljunk? (tanuló pár)
Az a helyzet, hogy az egyik otársammal kell együtt tanulnunk.Kémiából, töriből, matekból és esetleg fizikából korrepetálnám, de igazából mindenből.Én sem vagyok a legjobb tanuló.Az a helyzet, hogy nemtudom, milyen módszerrel lehetne élvezetessé tenni, úgy, hogy meg is értse...hetedikesek vagyunk.Ja és ő fiú én lány =D
13/L
Amiből lehet csináljatok plakátokat képpel és kevés szöveggel.Nem kell,hogy hű de szép legyen mert gondolom nincs annyi időtök.De talán így megérti ő is és jól szórakoztok.
Remélem tudtam segíteni.
Egy 13 éves lány
Ezekből a tantárgyakból mit nem lehet érteni?
7.be kémiából, fizikából nincsenek is jóformán számolások. Matek se vészes, megérthető.
Te miről beszélsz?
Idézek a füzetemből:
Mennyi munkát végez az a vontató 1,5 km hosszú úton ha 500N erővel húzza a terhét?
Mennyi munkát végez 5perc alatt a 400W teljesítményű barkácsológép?
stbstbstb.
ha ez nem számolás akkor mi??-.-'
csak h a kérdésre válaszoljak szerintem csináljátok azt h pl először elkezditek megtanulni a törit,utána egy kicsit pihentek pl. zenéthallgattok,vagy beszélgettek.Aztán gyakoroltok egy kicsit matekot. Az a lényeg h ne tanuljatok órákat mert egy idő után elfárad az agy és akkor meg se érti+tök uncsi 2órát a könyvet bámulni.
Am úgy 1szerűbb megtanulni pl.egy töri leckét hogyha kiírjátok vázlatszerűen.
Rem.tudtam segíteni.
13L
15:48-as :
Azok még könnyű feladatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!