Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tanuljunk? (tanuló pár)

Hogyan tanuljunk? (tanuló pár)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy az egyik otársammal kell együtt tanulnunk.Kémiából, töriből, matekból és esetleg fizikából korrepetálnám, de igazából mindenből.Én sem vagyok a legjobb tanuló.Az a helyzet, hogy nemtudom, milyen módszerrel lehetne élvezetessé tenni, úgy, hogy meg is értse...hetedikesek vagyunk.Ja és ő fiú én lány =D

13/L

2011. febr. 21. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
addig magyarázod amíg meg nem érti :D "lefordítod" neki köznyelvre a dolgokat
2011. febr. 21. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ezt már próbáltam...de azt megunja, meg én is unom...=/ tehát szeretném színesebbé tenni valahogy...És van valami agyi baja is...memória zavar, vagy nemtudom =S
2011. febr. 21. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Amiből lehet csináljatok plakátokat képpel és kevés szöveggel.Nem kell,hogy hű de szép legyen mert gondolom nincs annyi időtök.De talán így megérti ő is és jól szórakoztok.

Remélem tudtam segíteni.

Egy 13 éves lány

2011. febr. 21. 15:32
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

Ezekből a tantárgyakból mit nem lehet érteni?

7.be kémiából, fizikából nincsenek is jóformán számolások. Matek se vészes, megérthető.

2011. febr. 21. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
tanuljatok egyedül,úgy jobban megértitek :D
2011. febr. 21. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz?

Idézek a füzetemből:

Mennyi munkát végez az a vontató 1,5 km hosszú úton ha 500N erővel húzza a terhét?

Mennyi munkát végez 5perc alatt a 400W teljesítményű barkácsológép?

stbstbstb.

ha ez nem számolás akkor mi??-.-'

csak h a kérdésre válaszoljak szerintem csináljátok azt h pl először elkezditek megtanulni a törit,utána egy kicsit pihentek pl. zenéthallgattok,vagy beszélgettek.Aztán gyakoroltok egy kicsit matekot. Az a lényeg h ne tanuljatok órákat mert egy idő után elfárad az agy és akkor meg se érti+tök uncsi 2órát a könyvet bámulni.

Am úgy 1szerűbb megtanulni pl.egy töri leckét hogyha kiírjátok vázlatszerűen.

Rem.tudtam segíteni.

13L

2011. febr. 22. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
előző vok.az 'eleje' tegnap 15:38-nek ment.
2011. febr. 22. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:

15:48-as :

Azok még könnyű feladatok.

2011. febr. 22. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:
1 szóval nem mondtam h nehéz.:D
2011. febr. 23. 13:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen nem nehéz nem arról van szó! Hanem arról, hogy vmi mem ória zavara van!és nem tanították meg szorozni osztani, nem tudja a római számokat....stb...a vegyjelekt se tudja...(hát mostmár kezdi)és hogyan magyarázzak, mivel tegyem színesebbé.ez a kérdés =)
2011. febr. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!