Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kedden lesz a farsang az...

Kedden lesz a farsang az iskolánkba. Mi 6. osztályosok vagyunk, és 21-22-en vagyunk. Mit adhatnánk elő? Valami vicces kéne.

Figyelt kérdés
a tánc eleve kihúzva, mert azt sokan nem akarják, és az úgy nem lenne jó :/ valami nagyon vicces ötlet?
2011. febr. 18. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem legyetek Kannibálok, nálunk ők tök jók voltak tavaly.

Ha érdekel, írj privit és elmondom!:)

2011. febr. 18. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:

21-22

változó?

2011. febr. 18. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia.

De jó Nektek, hogy van még Farsang. Nekün nincs, pedig én is 6.-os vagyok:(

Soakaktól hallom, hogy idén az X Faktort/ Megasztárt adják elő farsangkór, de ami még igazán népszerű az a Való Világ eljátszása!!

Kérlek, írd meg, hogy mik leettetek farsangkor:)

Ági

2011. febr. 18. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi idén beöltöztettünk egy fiút Fluornak, egy másikat SPnek és a többi fiú voltak az utálóik, mi, lányok meg a sikítozó rajongók:D

13L

2011. febr. 18. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
a fél osztály öltözzön zsidónak, a másik fele meg SS tisztnek. az ofő lehetne hitler vagy mengele
2011. febr. 18. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia.

tegnap 18:20-as vagyok. Még az jutott eszembe, hogy beöltözhetnétek ősembereknek:)

2011. febr. 19. 08:28
 7/8 A kérdező kommentje:

hát.. igen, változó, mivel vki nem biztos benne lesz, mert beteg.

hát, kannibálok ötletet már mondtam az ofőnek, de azt mondta hogy az nem jó, mert nincs hozzá jelmez, stb.

valószinü hogy tánc lesz, előtte ilyen fiú-lány párbajjal. igaz, akkor csak 17-en leszünk. :(

de az ofő nagyon szigorú, úgyhogy sztem tánc lesz :(de azért az ősemberes jó ötlet lenne :)

köszi azért az ötleteket. =)

2011. febr. 19. 11:08
 8/8 anonim válasza:
20:49 nekem is ez volt az első gondolatom.
2011. márc. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!