Normális, hogy 16 évesen még mindig egy plüssmacival alszok?
*aludnál bocsi :D
rólad mondtam :P :D :)
Én egy plüss békával alszom, 7 éves korom óta. :D Velem jön ez a brekkencs a sírba is, az biztos! :D még egyedik neve is van: Béka. :)
16/L
Amióta az eszem tudom, plüssállattal alszom :D
16/l
Hát sztem jobb, mint az én esetem, én 16 és fél évesen már szültem :)
Nem követendő példa!
/ bár azóta is együtt vagyunk immár 21 éve /
9 plüssmacival, egy plüssnyúllal, egy plüssholddal, egy plüss-szamárral és Grabowskival (Macskafogó) alszok :). És csak azért ennyivel, mert a többi már nem fért el az ágyon...Sőt barátom hozzájuk is vett nekem egy macit, bár ott nem a plüsst ölelgetem :)
19/l
Én is Sándorral, a macival alszom egész kicsi korom óta, a nagynénimé a jegesmedve, enyém a barna, kicsi unokahúgomé pedig a fekete maci:) Na meg ott vannak a kisebbek, akiket fantáziadúsan a színükről neveztem el: Barni, Kéki, Sárgi, Zöldi, Piri:D
13L
14 éves vagyok, igazából mindig is plüssökkel aludtam, de annyi volt belőlük, hogy mindig váltották egymást, mert anyával már "alkudoznom" kellett, hogy csak x darab lehet belőlük az ágyamon, mert különben nem férek el =D
Aztán 9 éves koromban szülinapomra kaptam egy plüsskutyust, és ő az, akit azóta mindig magammal cipelek pl. nyaralásra is =) Eredetileg a nagy része fehér volt, mostmár jobban hasonlít a szürkére, mert sosem engedtem kimosni x) Egyébként rajta kívül még 2 kutya meg egy oroszlán van az ágyamon, plusz a nap nagy részében a macskám, csak sajnos őt nem ölelgethetem agyon, mert nem mindig szereti =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!