Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Napi 9 órát alszok és mégis...

Napi 9 órát alszok és mégis dögfáradtan esek be az ágyba este.10-kor fekszek és 7. 00-kor kelek. Mit csináljak? Nem tudok hamarabb lefeküdni, mert nézem a Jóban Rosszbant. Nem szeretném kihagyni.

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi a fontosabb? Az, hogy kipihent legyél, vagy egy sorozat, amit visszakereshetsz a neten is, és akár évadokkal előre letöltheted?

De nekem is a második, csak én max. napi hat órát alszom, néha csak négyet-ötöt, mégse vagyok fáradt. :3

Neked viszont mérlegelned kéne.

2010. nov. 23. 21:39
 2/8 bumbi02 ***** válasza:
a jóban rosszban kb negyed 10ig tart este fél10kor már ágyba tudsz lenni:) amugy meg, nem jó a tul sokat se aludni... próbálj 8 órát aludni, ne 9et. és lehet kiegyensulyozottabb leszel. am elég változo, mer nekem van hogy egyik nap dolgozok 14 órát és alszok 8at másnap meg megin 8 óra munka, viszont harmadnap 8 óra alvás után kipattanok ágyból és semmi bajom nincs:)
2010. nov. 23. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez már megrögzöttség. Szabadulj meg a sorozat iránti függőségedtől. Gondold végig józan ésszel. Egy tvműsor határozza meg az életed, és dönti el, mikor fekszel, holott dög fáradt vagy. Ez még viccnek is rossz.
2010. nov. 25. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:

ne nézzz sz*rokat a tv-ben,

amúgy a túl sok alvástól fáradtabb leszel én is napi 9 -10 órát aludtam most átváltottam 8 órásra és sokkal fittebb vagyok reggel.

2010. nov. 25. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
vitaminhiány is lehet , ha ki van szálkásodva a körmöd alsó része alatt a bőr az ujjaidon az mégjobban megerősíti, viszont a nem felismert cukorbetegek is mindig aludni akarnak..
2010. nov. 25. 13:03
 6/8 A kérdező kommentje:
A körmöm fölött tényleg fel van szakadozva a bőr és fehér izék vannak a körmömben. mit kell tennem?
2010. nov. 25. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
A fehér köröm Kalcium hiányt jelent. Igyál sok tejet, vagy pezsgőtablettát. Amúgy hány éves vagy?
2010. nov. 25. 17:37
 8/8 A kérdező kommentje:
13 köszi a választ
2010. nov. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!