16-18 éves fiúk, lányok! Mit szólnátok egy kistesóhoz?
Örülnék is meg nem is.
Mindig is szerettem volna egy kistesót mert nagyon szeretem a gyerekeket :)
Viszont az én szobám nagyon közel van a szüleim szobájához,így is rosszul alszom nincs szükségem arra hogy még 6x felkeljek éjszaka,meg macska és kutya is van bent a házban és tőlük sem szeretnék megválni :)
15/L
Kicsit off, de én most szültem a 14 éves fiamnak egy hugit. Konkrétan rá se hederít. Gondja nincs vele és nem is lesz. Nem kell majd vigyáznia rá, pelenkáznia, sétáltatnia. Most neki más a programja. Biztos szereti a maga módján, mert jártában-keltében lenyom néha 1-2 puszit neki, de nem egy korosztály. Soha nem lesznek már "klasszikus" testvérek. De remélem, ha felnőttek lesznek és mi már nem leszünk, majd segítik egymást és összetartanak.
40 éves anyuka
Szia!
Nekem két kisebb testvérem van, az egyik csak egy évvel fiatalabb nálam, a másik 10-zel, én imádom, hogy vannak, ha jött volna még, annak is örültem volna:DFurcsa a hozzáállásotok, egy kistesó öröm:)
Nekem most már saját babám lesz, szóval ha most jönne öcsi/hugi furi lenne, de még most is örülnék neki:D
25/lány/kismama
Háát nem igazán örülnék neki de ha meglenne azért segítenék 1-2 dologban legalább...
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!