Beteg vok!Orvoshoz kellene mennem, ugy terveztük h anyu holnap elvisz...De ma mg azt mondta h be kell mennie vkihez a kórházba és ne tud majd elvinni!És apuval kellene mennem de a mi orvosunk az olyan h le kell venni a pólót toppot meg mindent felülröl:S és én ne akarom apu előtt levenni a toppot...Olyan ciki azt mondani h" apu maradj kinnt me nem akarom levenni eltted a toppot"!!Mit tegyek??
komolyabban: amugy mond neki,h nagy vagy,várjon meg kinnt.
amugy nem is kell magyarázkodnod,kérdezd meg ,h megvár e kinn. Ha be akar menni,mond ,h apu nem szeretném,nekem ez ciki.mingyárt jövök. ennyi.:) sok sikert :D
2011. febr. 14. 16:47
2/11 anonim válasza:
Én is szoktam apukámmal orvoshoz menni, de annyit mondok, hogy már nagylány vagyok, be tudok menni egyedül. Ilyen egyszerű:)
13L
2011. febr. 14. 16:48
3/11 anonim válasza:
Pedig ez így normális. Bemész egyedül, megvizsgál a doki, majd amikor visszaöltöztél, bemegy apukád is, és a beszélgetés részén már ott van ő is.
Ha ez megnyugtat, pl. én a férjemmel a nőgyógyásznál is így szoktam, pedig ő "láthat mindent", mégsem nézi végig a vizsgálatot... :o)
4/11 anonim válasza:
Ne érezd ezt cikinek, apukád szerintem venni fogja a lapot, ha csak annyit mondasz neki, hogy köszi, de nem kell bejönnöd velem, ha elindulna veled befelé az orvoshoz.
5/11 anonim válasza:
Szia ! Szerintem tudni fogja apukád , hogy nagy lány vagy és be tudsz menni egyedül ! De ha beakarna menni szerintem nyugodtan mondd , hogy apa légyszíves várj meg kin4 :)
2011. febr. 14. 16:49
6/11 anonim válasza:
Mikor mondja a doki,hogy:
"Nagy Antónia fáradj be" akkor szépen felállsz és mondod apudnak,hogy 'mindjárt jössz'..
aztán ott marad és ott ül.
De beszélhetsz anyuddal,hogy mondja apudnak,hogy nem kell bemenni veled aztán kész.
De szerintem apud is tudja,hogy nem pulcsin át vizsgál a doki :)
Ne izgulj.
2011. febr. 14. 16:51
7/11 anonim válasza:
Apukád kint megvárhat, de hidd el, Ő nem úgy néz Rád mint egy nőre. Neki semmit nem jelent a cicid!
2011. febr. 14. 16:52
8/11 anonim válasza:
Jaj de ismerős, egyszer én is voltam így régen, egész végig azon gondolkodtam, hogy mit mondjak. Aztán végül az lett belőle, hogy a drága apukám még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni, nemhogy bejönni velem a rendelőbe :D
2011. febr. 14. 16:59
9/11 anonim válasza:
Menj el egyedül ...
2011. febr. 15. 12:08
10/11 anonim válasza:
Na azért azt ne mond, hogy olyan gondjai kellene hogy legyen, mint a fogamzásgátlás vagy a csekkek befizetése. Ennyi idősen teljesen oké, hogy cikinek érzi. Amellett nem írta, hogy csak egy az egy problémája van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!