7. osztályosok! Mennyit tanultok egy nap? És így milyen az átlagotok?
Semmit.
Pillanatnyilag úgy tűnik 3 db 4-esem lesz, a többi meg 5-ös.
Hát én csak a szöveges házit csinálom meg, + egyszer átnézem a tananyagot (azt sem mindig). Ez átlagosa fél óra.
Viszont ha felmérőt írunk, akkor általában 05,-1 órát tanulok rá. De volt példa, hogy 3 óra hosszáig tanultam. (mondjuk közben néha pihentem, ettem, stb...)
Nekünk még nincs lezárva a félév. Jövőhét pénteken lesz. Viszont jövőhéten nagyon sok felmérőt írunk. Szóval még mehet lejjebb a jegyem. De így 5-ös vagyok. Mindenből, kivéve a tesit. Abból csak 4-es. De szerintem azt sem érdemelném meg...
Senki sem kérdezte, de azért elmondom a jövőheti programot:
-Plakátot kell csinálni németre. Hétfőn szeretném megcsinálni. (péntekig lehet beadni)
-Keddre festenem kell egy csendéletet. (nem tudom, hogy mikor csinálom meg...)
-Kedden nyelvtanból témazáró (erre szerintem nem tanulok, mert nagyon egyszerű. Mondatelemzés+határozók részletesen)
-Szerdán német félévi (Új német tanár jött. Amit vele vettünk, plusz a 4.-es egész tankönyvből írunk -ami amúgy már nincs is meg nekem-) +Lecke: le kell fordítani egy egyoldalas szöveget, plusz pár feladat
-Csütörtökön felelünk A walesi bárdok-ból. (6.-ban nem volt idő, ezért nem vettük. Még el sem kezdtem tanulni)
-Pénteken kémiából félévi felmérő. (erre sem tanultam még egy percet sem)
-Pénteken előadást kell tartani informatikán egy elektronikus tárgyról. (még nem gondolkoztam rajta, de szerintem a fényképezőmet mutatom be)
Persze ezek csak azok, amikből tutira jegyet kapunk. Van még egy csomó házi, meg felelhetünk is...
És ennyi a jövő hét. Lehet, hogy ez valakinek átlagos, de a mi sulink általában lazább. Ezen a héten sem írtunk/feleltünk semmiből. Mindig egy hétre rakják az összeset.
Amúgy én pénteken és szombaton sosem tanulok. Ezek szabadnapok.
13/L
# 26 vagyok. :)
Év végén szerencsére kijavítottam a tesit (Ne kérdezzétek, hogy hogyan...) így kitűnő lettem. :)
Amúgy a tesi a rémálmom! Egy fekvőtámaszt sem tudok csinálni, felülésből olyan 30,40-et maximum! Kötelet mászni sem bírok, és futni... Csurog a nyálam és nem kapok levegőt az oldalam meg úgy elkezd szúrni, hogy belehalok :D A tüdőm szanaszét ég, súlyosan lihegek.
Gyűlölöm a tesit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!