7. osztályosok! Mennyit tanultok egy nap? És így milyen az átlagotok?
Köszi a válaszokat!
Én egy nap (szóbelit) kb. 1-2 órát tanulok, dolgozatok előtt persze többet :) Most félévkor kitűnő lettem, hála az égnek, de tavaly évvégén csak tesiből lettem 4-es :( Egyébkánt én sima általánosba járok, és 2 fizika, 2 kémia van egy héten. És minden nap 7 óránk van, egyet kivéve, akkor 6. Mondjuk, van hittan is, de az csak 1 héten egyszer :D Ja, és valamelyikőtök írta, hogy de ki nem puskázik? Szerintem sokan nem. Én sem puskáztam még soha :)
Nagyon tetszik a kérdés!
Én is hetedik osztályos vagyok (lány), és sajnos nagyon sokat kell ahhoz tanulnom, hogy jó legyen az átlagom. Napi szinten 3-4 órát tanulok - pedig nem kapok büntetést, ha rosszabb jegyet hozok haza -, és így félévkor 3 db négyesem volt (fizika, földrajz, matematika). Remélem, a földrajzot ki tudom javítani év végére, a másik kettőre nem számítok, hogy jobb lesz, mert világ életemben utáltam a matematikát. Nem is értem. :(
1-1,5 óra.
Az átlagom 4,6 lett.
De tudom lehetett volna jobb is, csak hát lustaság..
Semmit.
Mázlim van, mert mikor nem tanulok, pont nem feletetnek..:D
Egyébként erős gimibe járok..
De maximum él óra tanulás. :$
4,38 átlag.
Hétköznap:sok mindentől függ,sokszor nem tanulok semmit.
Hétvégén:kb 2 órát szánok tanulásra.
Az átalgomat nem tudom,inkább leírom a jegyeket az 1szerűbb :D
Irodalom:5
Nyelvtan:4
Matek:3(nagyon utálom.:D)
Angol:5
Történelem:5
Fizika:4
Kémia:4
Biológia:4
Földrajz:4
Rajz:5
Ének:5
Tesi:4
Énekkar:5
Tánc:5
Infó:4
Német:4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!