Miért nézek ki 16 évesen 12nek? Mi lehet az oka? = (
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, de egy ismeretlen max 12-nek gondolna :(
Ez kezd nagyon zavaró lenni.
150 centi vagyok ( pedig a családban mindenki nagyon magas)
42 kiló (pedig rendesen sportolok és eszem is)
a mellem még el sem kezdett nőni :(
Az arcomon kis gödröcskék, pont mint 5 évesen
Borzasztóan érzem magam :(
Már 11 éves korom óta menstruálok, szinte rögtön be is állt rendszeresre, de még sincs semmi más változás! Semmi!
A csípőm nem szélesedett ki, e mellem el sem kezdett nőni, még csak egy kis dudor sincs, nem nőtt a magasságom ,a súlyom...
Mitől lehet ez? :(
2011. febr. 2. 14:55
31/33 anonim válasza:
Én 150 centisen 32 kiló voltam. Pedig sportóltam. A "ledagizó" vagyok.
32/33 anonim válasza:
Amúgy az a lényeg hogy te jól érezd magad a bőrödben. Lehet hogy csak én vagyok olyan hülye hogy csak úgy fogadom el magam ha az arányom 115 felett van minimum ha kivinom a magasságomból a súlyomat. Nem szeretem ha van rajtam háj max. nagyon kics. Most van izmom rendesen és 116 a különbségem de pár hónapja 119 volt csak most hízókorszakba vagyok akkor meg növőbe voltam. A "ledagizó" voltam megint.
33/33 Tímea *-* válasza:
Én 18 vagyok de 12-nek nézek ki :'D 150 cm vagyok és 47 kg.. ( Nőies alakom van és 11 éves korom óta menstruálok szóval maga a testalkatommal nincs bajom, de az arcom olyan mint egy kisbabának...) ÉS akárhova megyek nem engednek be és mindenhol személyit kérnek. Ami gáz az egészben hogy katona akarok lenni a 47 kg-ommal...xD Ami valószínű így nem fog összejönni. De egyébként szerintem a fiúk ezt szeretik és aranyos ha egy lány pici, csak a lány számára tényleg zavaró ha mindenhol el kell magyarázni hogy nem nem alsó osztályban vagy negyedikes hanem a gimiben xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!