Miért nézek ki 16 évesen 12nek? Mi lehet az oka? = (
16 éves vagyok, de egy ismeretlen max 12-nek gondolna :(
Ez kezd nagyon zavaró lenni.
150 centi vagyok ( pedig a családban mindenki nagyon magas)
42 kiló (pedig rendesen sportolok és eszem is)
a mellem még el sem kezdett nőni :(
Az arcomon kis gödröcskék, pont mint 5 évesen
Borzasztóan érzem magam :(
Már 11 éves korom óta menstruálok, szinte rögtön be is állt rendszeresre, de még sincs semmi más változás! Semmi!
A csípőm nem szélesedett ki, e mellem el sem kezdett nőni, még csak egy kis dudor sincs, nem nőtt a magasságom ,a súlyom...
Mitől lehet ez? :(
Igen, hízókúrán vagyok, mert nyáron egy antibiotikumkúrától 10 kilót fogytam 2 hónap alatt :/
Már 3 hónapja napi 3-4ezer kalóriányi ételt eszem, de semmi változás.
Én 2o évesen 16 nak nézek ki:D nyugi, 4o évesen csak 3o nak fogunk kinézni:D sebaj:D
Attól van párom, vannak barátaim, egyetemre járok. És jót röhögünk mikor valakinek a pofája leesik a koromtól:D
én alkatilag rendben vagyok csak az arcom smink nélkül olyan,mint egy 12éves kislányé.... :D
18L
El tudom képzelni , hogy -hogy nézel ki.
Szerintem nagyon gáz ahogy kinézel.Én 10 évesen voltan 150cm.és 30kg.
Most 12 éves vagyok és 35kg. és 169cm.
és nem menstruálok
Nekem is van egy hasonló helyzetben lévő lány barátom, aki 17 éves, 155 cm, 45-48 kiló ha jól emlékszem, a csípője se olyan széles, a melle olyan kis normális, de nem igazán mondható nagynak, valamint nem sminkeli magát(csak gondolom minilálisan). De mindezek ellenére őt sokszor sokkal szebbnek találom, mint az olyan lányokat, mint akik nagy csípővel, nagyobb mellekkel rendelkeznek, valamint magasabbak.
Szóval hidd el, nem az a lényeg, hogy mekkora a csípőd vagy a melled. Ezek csak részletek. Sokkal fontosabb az, hogy te belül milyen ember is vagy, mert ez kihat arra, hogy milyennek látnak téged külsőleg.
És ne búslakodj, 16 évesen még nem állsz le a fejlődésben.
A genetika már csak ilyen. Harcolni nem lehet ellene, de így legalább több figyelmet fordíthatunk arra, ami igazán fontos és ami jellemez minket: a belsőre.
Én ilyen voltam! Csontika hiába ettem, mindig én volt az elől deszka hátul léc, kb 18 éves koromig! Utána beindult minden és minden testrészem szuper lett! :)
Kívánom Neked is! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!