Miért nézek ki 16 évesen 12nek? Mi lehet az oka? = (
16 éves vagyok, de egy ismeretlen max 12-nek gondolna :(
Ez kezd nagyon zavaró lenni.
150 centi vagyok ( pedig a családban mindenki nagyon magas)
42 kiló (pedig rendesen sportolok és eszem is)
a mellem még el sem kezdett nőni :(
Az arcomon kis gödröcskék, pont mint 5 évesen
Borzasztóan érzem magam :(
Már 11 éves korom óta menstruálok, szinte rögtön be is állt rendszeresre, de még sincs semmi más változás! Semmi!
A csípőm nem szélesedett ki, e mellem el sem kezdett nőni, még csak egy kis dudor sincs, nem nőtt a magasságom ,a súlyom...
Mitől lehet ez? :(
Genetika.. talán anyukád v. mamád is ilyen volt.
a csipő a szülés terhesség alatt lesz szélesebb élettani okok miatt a cici is .
a hizás és a magasság öröklött.
a külsődön tudsz esetleg változtatni kicsit fested magad szájfény stb. a ruházat is sokat számit...
én is ilyen voltam 22 évesen elszaladtam apunak sörért és a közértes kérte a személyit mert 16nak nézett..
Bár valószínű ez nem vígasztal, de hasonló cipőben járok.
Mikor 23 éves voltam, akartam magamnak a patikában multivitamint venni, de a patikus azt mondta, 18 éves kor alatt azt a fajtát nem adhatja. És adnom kellett a személyimet és csak úgy adott.
Most 26 éves vagyok, van egy 1 éves gyermekem, többször néztek már lányanyának, ami azért nem esett túl jól.... Ez van, talán majd 50 évesen kinézek 25nek :)
Talán egy-két komolyabb ruhadarab, egy kis smink segíthet. Bár én, a "nagy öreg" azt mondom, ne aggódj emiatt, jobb ez így, mintha öregítenének.
Fel a fejjel, ne szomorkodj!!!!!!
dehogy linkelek :)
Az a baj hogy én is kísérleteztem sminkkel pl, anyukám kozmetikus, ő segített, szóval nem volt elrontva, de röhejesen néztem ki. Mint azokon a kislány-szépségversenyeken, agyonpingálva :(
nagyon elkeseredett vagyok :/
Én azért elmennék vele orvoshoz,nem azért,mert ez világ kratasztrofa vagy bármi,de hormonzavar vagy bármi más is lehet ez mögött.
Mert az,hogy 11 éves korod óta megvan a mensesed,de még egy ici-picit sem nőtt a melled,szerintem nem "normális (NE sértődj meg,nem ellened szól,de még azt se lehet mondani,hogy neked kiss melled lesz,hisz írtad,hogy NINCS melled).
Szerintem nem vesztenél semmit egy kivizsgálással,max azt mondják,hogy még változhatsz vagy bármi,de biztos többet tudnának mondani mint mi.
Nem írom,hogy ne légy szomorú,hisz elhiszem,hogy milyen szär lehet,de próbálj erőt lelni magadon.
Anyukád mit mondott??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!