Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nézek ki 16 évesen...

Miért nézek ki 16 évesen 12nek? Mi lehet az oka? = (

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, de egy ismeretlen max 12-nek gondolna :(

Ez kezd nagyon zavaró lenni.

150 centi vagyok ( pedig a családban mindenki nagyon magas)

42 kiló (pedig rendesen sportolok és eszem is)

a mellem még el sem kezdett nőni :(

Az arcomon kis gödröcskék, pont mint 5 évesen

Borzasztóan érzem magam :(

Már 11 éves korom óta menstruálok, szinte rögtön be is állt rendszeresre, de még sincs semmi más változás! Semmi!

A csípőm nem szélesedett ki, e mellem el sem kezdett nőni, még csak egy kis dudor sincs, nem nőtt a magasságom ,a súlyom...

Mitől lehet ez? :(

2011. febr. 2. 14:55
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást :/ remélem én is beindulok majd :)
2011. máj. 14. 20:06
 22/33 anonim ***** válasza:

szia

30éves éves vagyok, 41kg 158cm-el.hát és ici-pici cicikkel.engem is mindig frusztrált a kinézetem,egyáltalán nem vagyok nőiesnek nevezhető.DE !20évesen így is eljött a NAGY Ő, aki nem túlzok egy tuti jó pasi,és már 10éve boldogan élünk együtt ,3éve született 5éve kisbabánk is született, és most tervezzük a kistesót.most már örülök a "fiatalságomnak", jobb így mint a mai 18-20 évesek akik már 30nak néznek ki.úgyhogy fel a fejjel, használd ki!

2011. máj. 14. 20:52
 23/33 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez volt, pl, amikor 18 évesen elmentem egy könyvtárba és a továbbtanuláshoz kértem a tájékoztatós, akkor a könyvtáros azt mondta, hogy a középiskolákról már kiadták az összeset. Nem akarta elhinni, hogy nekem a felsőoktatási kell. De órákig sorolhatnám a történeteket, hogy levelet nem akartak átadni mivel nem vagyok 18, a munkahelyemen ügyfél megkérdezte hogy iskolaidőben is ott olvasom, stb.

Ez genetika, pl. anyám amikor már házas volt apámmal, egy környékbeli egyszer becsöngetett hozzájuk (látásból ismerte őket), hogy otthon van-e az apukája.

Most 38 vagyok, kinézek 28-29-nek. Aki meglátja mellettem a lányaimat, az le van döbbenve hogy milyen fiatalon szültem. (Ja, a nagyobbat 30 évesen)

Most egyébként élvezem, de elhiszem hogy ennyi idősen zavar téged és most még nem vigasztal az, hogy de jó lesz majd 20 év múlva, amikor csodálnak hogy de fiatalos vagy.

2011. máj. 14. 21:24
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Persze híznia amikor már így is dagi.
2011. máj. 14. 21:54
 25/33 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen barátnőm. 18 évesek voltunk (négy hónappal fiatalabb nálam) mikor egyszer átjött anyukámékhoz velem. Anyukám félrehívott és megkérdezte miért barátkozom 12 évesekkel... Neki az anyukája is pinduri.

Most 30 évesek vagyunk, én már ráncosodom, kezd lötyögni a mellem. Szinte egyszerre szültünk, de a lányát a kishúgának nézik.

Rajtam látszik a 30év ő pedig még mindíg úgy néz ki, mint egy friss-ropogós húszéves.

Amúgy, ha jól emlékszem ő is olyan volt mint egy kis deszkalap, és egy nyár alatt megformásodott.

2011. máj. 15. 10:43
 26/33 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a bíztatást, utolsó előtti nagyon kedves hogy ledagiz :) olyan ropi vékony vagyok hogy elfúj a szél :D de ha neked jól esik gondold nyugodtan hogy dagi vagyok :)
2011. máj. 15. 10:48
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Utolsó vagyok. Elmondom, hogy aki 70% alatt van azt ritkán kell komolyan venni...
2011. máj. 15. 12:38
 28/33 anonim ***** válasza:

Engem meg 12 évesen 16nak, kisminkelve akár 18-19nek néznek.. Az se jó ám, nehogy azt hidd...

Egyél rendesen, és kosarazz, vagy ússz, és tényleg menj el kivizsgálásra, lehet van valami hormonzavarod, kérd meg anyukádat!

2011. máj. 15. 13:02
 29/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne legyél elkeseredve. :)

A melleid még bőven nőhetnek, hiszen 19-20 éves korig, de sokszor még azon túl is nőhetnek. :)

Sőt, még magasságban is nőhetsz!

Anyukád, apukád milyen magas? Ha valamelyikük alacsony, lehet, hogy ezt örökölted.

Biztos, hogy egy kedves, érzékeny fiatal lány vagy, tele jó tulajdonságokkal. :) Hidd el, hogy aki szeret, nem a melled mérete vagy a magasságod miatt szeret, hanem a személyiséged miatt. :)

Biztosan van Rajtad olyan testrész, amivel elégedett vagy, azokat kellene kiemelned. Ha pl. nagy szemeid vannak, azt hangsúlyozd ki. Vagy ha karcsú a derekad, azt. :)

Mindenkin van valami szép!!! Ezt sose feledd!!! :)

26/L

2011. máj. 15. 16:36
 30/33 anonim ***** válasza:
lehet hogy azért amiért leírtad. alacsony vagy, vézna, és lapos.
2011. máj. 15. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!