Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én nem értem meg őt?

Én nem értem meg őt?

Figyelt kérdés

Szal az van,h beteg vok.Nincs meg a házi ,meg semmi.

Megkértem a bnőm ,h légyszi hozza át (3 percre lakik),nem hozta mert fájt a hasa.oks ez ugy nem is zavart,mert most tényleg...

aztán tegnap este (félálomban) felhív ,hogy valszeg eltörte a kezét(meg összeveszett a tesojával),és hogy beszélgessek vele.én meg mondom,hogy ha tud nyugodtan átjöhet.gondoltam megvigasztalom,meg segitek neki.Még tegnap megígérte,hogy ma átjön házit adni. De ma felhivom,hogy mizu vele,meg ,hogy akkor átjön e. De nem jön,mert fáj a keze.Oks... de szalagtüző bálra el tud menni... nem is az csak legalább segitene... -.-"

és annyira látszik,hogy lesz@arja ,hogy mi van velem...

szerintetek is??

2011. jan. 28. 12:22
 1/9 A kérdező kommentje:

ugye én áthivtam amikor felhivott,és aludtam.

most felhivtam,hogy legalább telefonon mondja el a házit.és nem tette meg,mert aludt.. és miatta bögök. :'(

2011. jan. 28. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne bőgj:( :S :)

Hívj föl mást! szerintem igazad van,de igazából nem tudom mit csinálj:S :)

2011. jan. 28. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:

oké.köszi.

az a baj ,hogy ezeket sokszor elnéztem neki.és már tudja,hogy ki fogok vele békülni.

alapbol nincs olyan perc amikor ne röhögnénk,mert tele vagyunk közös témákkal.csak az a baj,hogy vannak olyan szituk amikor én vok az utolsó.és eszébe se jut ,miket meg nem teszek érte..

azon gondolkodom,hogy gyerekesen kiverjem a hisztit (olyankor igér,csak 1 hét mulva be se tartja) ,vagy ne szoljak hozzá (akkor nem is érdeklem) vagy megint menjek el a dolog mellett??

2011. jan. 28. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Figyelj nekem is vane gy oylan barátnőm aki elvárja, hogy igyük neki a leckét, de ő a másikat le se sz*arja. Én megmondtam ezt neki, de továbbra is ilyen.
2011. jan. 28. 21:16
 5/9 A kérdező kommentje:

csak az a baj,hogyha nem vagyok vele az egész napom rossz.

mert ugye legjobb bnőm "vagyunk",és csak vele érzem jól magam :'( csak egy picit kéne megváltoznia

2011. jan. 28. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz vele! Látszik,hogy nem vagy neki fontos...
2011. jan. 30. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!!

Most nem azért bocsesz, de ha 3 percre lakik, kb neked is ugyan annyiból tartott volna átmenni hozzá a háziért... Ne miatta rontsd le a jegyeidet.

A másik, hogy az ilyen barátnő, nem barátnő. ( Ettől függetlenül a háziért át tudsz menni hozzá) Szóval, sztem keress magadnak igazi barátnőket...

üdv. 23/N

2011. jan. 30. 16:40
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi.

de mondom beteg voltam,és 3 napja ki se keltem az ágybol....

2011. jan. 30. 19:08
 9/9 anonim válasza:

kérd el mástól vagy MSN-en....

nekem is volt 1 ilyen haverom..(14/F) de már szétváltak útjaink...mert 1 f@sz volt jobb ez így neki is meg nekem is....és azt tanácsolom h te is sz@rd le...(ha nem megy örökre akkor pár hétig...csak h érezze a törődést:))

jobbulást!!

2011. jan. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!