Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anya bepasizott. Mit tegyek?

Anya bepasizott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a szüleim már régóta nagyon rossz viszonyban vannak. Két hete anyának megint van egy pasija, az, akivel már egyetemen is járt...

Még nem akarja elsietni, de már találkozgatnak. A pasi velem és húgommal is elég kedves, de idegesít, hogy este telefonoznak, mert "máskor mikor?"...

Mit tegyek? Jó ez egyáltalán nekem?

14/L

2011. jan. 23. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél?Semmit sem.

Nem könnyű ezeket a dolgokat feldolgozni, tudom.

Türelem,....és téged (van tesód)? titeket nem hanyagol el, semmi probléma.

2011. jan. 23. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

ez most kérdés akar lenni?

honnan tudjuk, hogy neked(!!) mi jó

2011. jan. 23. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugalom. Tenni ne tegyél semmit, csak mondd el anyukádnak, hogy hogyan érzel mindezzel kapcsolatban. Talán elmagyarázza, hogy miért van ez, de lehet, hogy nem, mert még fiatal vagy. Nem jó, ha két felnőtt úgy van együtt, hogy nem szeretik egymást, miközben tehetnének róla, hogy jobb életük legyen (és közben persze nektek se legyen rosszabb). Neked azért jó, mert nem két idegroncs nevel, akik kölcsönösen kikészítik egymást.
2011. jan. 23. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
apukád veletek él, vagy külön? ha külön, akkor ne zavarjon. örülj neki hogy anyud valószínű rátalált a boldogságra. kérd meg hogy úgy telefonáljon, hogy ne halld (ha egyáltalán hallod), mert téged ez zavar. próbáld meg elfogadni édesanyád döntését, ne akarj ellene semmit tenni, fogadd el a pasast, írtad is hogy kedves veletek, és ez a lényeg, nem egy bunkó parasztot szedett fel.
2011. jan. 23. 19:32
 5/8 kisnita ***** válasza:

Hát ha apukád még veletek él akkor megértem, hogy idegesít a dolog. Nálunk is volt ilyen sajnos és én is megzuhantam miatta :S Anyukámmal nagyon megromlott a kapcsolatom ez miatt, a vége az lett, hogy ki rakott otthonról minket, először aput utána engem is a pasi miatt:S Én is pont 14 voltam akkor szóval pont abban az időszakban mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá...

Én azt javaslom neked, hogy maradj ki ebből az egészből, hidd el így lesz a legjobb. Ha szétmennek a szüleid (ha egyáltalán még együtt laknak) akkor döntsd el, hogy kivel akarsz lakni, de a másikkal is ugyanúgy tartsd a kapcsolatot. Apukád előtt meg ne nagyon beszélj az új pasiról mert neki biztos rosszul fog esni :S (én szüleim már évek óta szétmentek, de apu még mindig puffog ha erről van szó) El kell fogadnod, hogy már nem jó nekik együtt és szétmennek... Sajna ez van. Ha anyukádnak továbbra is te meg a tesód maradtok a legfontosabbak akkor nem lehet nagy gond :)

Ja és még valami: Összehozni ne próbáld meg a szüleidet mert abból nem szokott jó kisülni. (tapasztalat)

Kitartás!

2011. jan. 23. 19:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a nagyon rendes válaszokat!

Szüleim még együtt élnek, no úgy, hogy naponta össz. ha beszélnek 30 percet^^

2011. jan. 23. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudom milyen helyzet... Jajj. :S

Én is mennyire ki voltam, amikor anyuék elváltak és anyunak barátja lett... aztán megtanultam kezelni, és felfogni a dolgokat. :D Nem telefonozgattak, mert még egy fedél alatt voltunk apa, anya és én,de már külön aludtak... :X Találkozgattak, és eleinte én féltem, idegesített, hogy az a pasas, akihez anya jár(tudom miért jár oda), az nem az én apukám... :/ Mára megbékéltem vele, és teljesen jóban vagyok a barátjával :DDD Nagyon nagy ember :DDDD

18L

2011. jan. 25. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
én már küldtem neki sms-t, nagyon jó fej ő is, csak nehéz :(
2011. jan. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!