Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire baj, ha egy 16,...

Mennyire baj, ha egy 16, mejdnem 17 éves csaj kifestőzik?

Figyelt kérdés

Szeretek kifestőzni, jól lefoglal. =) Szerintem inkább ez, mint valamelyik bárban üljek, mint a kortársaim többsége.

Mi a véleményetek?

2011. jan. 21. 15:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
szerintem sincs vele gond, én 18 leszek, és én is szeretek a mai napig kifestőzni. jó kikapcsolódás :)
2011. jan. 21. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj. De mért nem rajzolsz vmit saját kútfőből?:D
2011. jan. 22. 12:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, látom, sokan szoktatok festegetni =P Jó látni! Am rajzolni is szoktam, nem csak festeni. Általában telóból, képről, és gragikát vagy tetkót, az megy a legjobban. Köszi még1x!

Én google-n keresek képeket vonalrajz kategóriába, kinyomtatom, és nem kell venni, ráadásul olyan, amilyet én akarok =)

2011. jan. 22. 15:50
 14/17 anonim válasza:
Szerintem semmi baj vele! Én meg majdnem 16 éves koromban minden szombaton és vasárnap megnézem a meséket. Gondolok itt a Hupikék Törpikékre stb. 16/F
2011. febr. 1. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:

22 vagyok...imádom a barbiekat, a játékokat, gyurmázni, festeni (bnőmmel karácsonykor téli képeket festettünk...ovodás szintüek is voltak) és minden effélét...imádom a meséket, rajzfilmeket...úgy érzem, hogy ebből sose növök ki...emellett bulizok és más felnőttes dolgot is csinálok...de akkor is imádok játszani:)

22L

2011. febr. 8. 11:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy ennyi "nagy gyerek" van még =)))
2011. febr. 12. 13:39
 17/17 anonim válasza:

én meg Tom és Jerry-t nézek, nem nagy dolog :D

18/f

2011. febr. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!