Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek így a...

Szülők! Elengednétek így a lányotok? Meddig? Milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Kamaszok véleménye is érdekel :)

A lányom nemsokára 16, és szombaton bulizni szeretne menni a barátaival egy szórakozóhelyre. Edig nem nagyon volt bulizós típus, de ezt most nagyon nem szeretné kihagyni. Úgy öntöttem mehet.

Ilyen ruhában szeretne menni:

[link]

[link]

neon rózsaszín harisnya, köröm, fülbevaló

Nem túl kihívó ugye? Megmutatta, nagyon szép benne :)

Mit gondoltok? Féltenem kéne? ( A barátja és a haverjai is ott lesznek, "megvédik".)

Köszönöm a véleményeket.

2011. jan. 20. 18:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
9%
Tedd be skinheadek mellé utcabulizni had rugjon szét néhány kukát (a bennük lakó fekákkal). A skinheadek kiállnak egymásért bajba nem kerülne az tuti (én tudom az vagyok)
2011. jan. 26. 21:11
 32/41 anonim ***** válasza:

én 18 éves koromig úgy jártam bulizni, h értem jöttek a szüleim.és nem volt ciki, sőt örültem neki, h nem kell az első volnatot megvárnom, ami fél 5kor indul. ha van autótok, beszéld meg a lányoddal, h ha megunta, akkor érte mentek.így nincs az, h időre kell hazaérnie, de túl jó a buli, maradna még, ráadásul Ti is tudjátok, h biztonságban hazaér a magassarkúra meg azt tudom tanácsolni, h a buliig minden nap gyakoroljon benne.

Ja, még annyit, h időnként küldjön sms-t, h minden rendben.

én mondjuk 16 éves korom előtt sehova nem mehettem, és nem bánkódtam miatta, de ha Te elengeded, abban nem látok kivetnivalód, mert a Te lányod, Te ismered, ha érettnek tartod rá, akkor hajrá.

2011. jan. 26. 21:45
 33/41 anonim ***** válasza:

Engem szerintem lazán fogtak, telóm se volt. 16 évesen utolsó busszal f12 re kellett hazamennem. 17 évesen már a barátnőmnél aludhattam a belvárosban, akivel együtt mentünk mindenhová és igy 20 p alatt hazaértünk. Néha bejött értem apukám kocsival, nem volt ciki, na persze nem a kapu előtt vett fel és diszkréten nem kérdezett csak annyit hogy jól éreztük e magunkat.

Sajnos később túl sokat engedtem meg magamnak... szerencse hogy nem ért baj, a cigiről is leszoktam. A lányaimat én csak akkor engedném el ha tudnám hogy mit csinálnak, 16 évesen biztos nem engedném el max 12-1 ig, és ha biztos lennék benne hogy rossz társaságban is hallgatnak az eszükre. A fiúnál alvás korai még. Ha akarják úgyis megoldják, nem kell a lehetőséget felkínálni. 30 L

2011. jan. 26. 22:59
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Én elengedném, de ezt a cipőt nem javaslom. Nincs hozzászokva a lába a magassarkú cipőhöz, szóval hiába gyakorol benne járni, egy idő után fájni fog a lába benne. Főleg ha táncolni akar. Én ha diszkóba megyek, talán ha 1-2 magassarkú cipőm van, amit oda felveszek, amúgy inkább laposban. Van egy törpetűsarkú cipőm, ami kényelmes és akár kilométereket legyaloglok benne, egy nem túl magas bokacsizmám, meg egy magas szárú csizmám, ezeknek van sarka, és ezekben tudok táncolni úgy, hogy ne fájjon a lábam. De a többiben nem mennék bulizni. Akkor inkább egy balerina cipő.

Az öltözéken kívül még annyi, hogy szerintem nyugodtan elengedheted. Nem értem, hogy akik azt mondják, hogy a WB-ban történtek után ne engedd el, azok miért hiszik azt, hogy a most következő hetekben nagyobb rá az esély, hogy valakinek baja legyen, mint mondjuk 1 év múlva. Sőt, talán még óvatosabbak is az emberek, mert azért ez a dolog eléggé megrázta az egész országot, így talán valamivel jobban figyelnek egymásra, illetve a bulik szervezői is eléggé be lehetnek tojva, hogy ilyen az ő bulijukon ne történjen.

Amúgy nem akarom elbagatellizálni a dolgot, de halálos kimenetelű autóbalesetek is történnek olykor, de ettől még utazunk autóval, nem?

2011. jan. 26. 23:09
 35/41 anonim válasza:
fekete a ruha, simán mehet!
2011. jan. 27. 19:04
 36/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:09

Nálad a pont, ez az idióta műcirkusz, ilyenek mindig is voltak, és lesznek is. Egyébként ln speciel simán elengedném, a fiúnál alvást is megengedném, ha előtte elbeszélgetnék jó alaposan a fiúval, végül is már nem kisgyerek, nem kell úgy kezelnu.

2011. jan. 27. 19:12
 37/41 anonim ***** válasza:

Az én 15,5 éves lányom party ruháját kb ezekben a képekben jellemezném :

[link]

A lányod ruhája és cipője nekem kicsit "bálos" , bár nem tudom milyen partyba megy :-)

Nálunk a lányom sokszor kikéri a véleményem,és Én mindig azt mondom hogy alkalomhoz illően öltözzön,szerintem egy buliba simán illik a cicivillogtatás,szép lábak kirakása.Persze ez csak akkor van így, iskolába meg máshol nem szeretem ha mutogatja magát,amiben szerencsére egyet értünk.

42.N

2011. jan. 27. 20:42
 38/41 anonim ***** válasza:

20:42 vagyok

A lányom kb 2 hetente megy bulizni , én féltem, de nyugodt is vagyok mert a 17 éves barátja és a 18 éves öcsém mindig mennek vele , illetve Ő megy velük :-))

42.N

2011. jan. 27. 20:48
 39/41 anonim válasza:
Csak olyan helyre menj ahol sok a rendőrség és a biztonsági őr. Csak megbízható helyre menjen,ne olyanba mint a West Balkán volt.
2011. jan. 28. 17:32
 40/41 anonim válasza:
Erre a kérdésre csak te magad tudod a választ.Hiszen te ismered.Ha megbizható,megfontolt és okos akkor semmi olyasmibe nem fog belemenni ami neki nem tetszik.Ráadásul ha a barátaival megy feltételezem, hogy ismered őket.Ha ők is a fentiekkel azonosulnak akkor semmi akadály.
2011. febr. 7. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!