Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek így a...

Szülők! Elengednétek így a lányotok? Meddig? Milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Kamaszok véleménye is érdekel :)

A lányom nemsokára 16, és szombaton bulizni szeretne menni a barátaival egy szórakozóhelyre. Edig nem nagyon volt bulizós típus, de ezt most nagyon nem szeretné kihagyni. Úgy öntöttem mehet.

Ilyen ruhában szeretne menni:

[link]

[link]

neon rózsaszín harisnya, köröm, fülbevaló

Nem túl kihívó ugye? Megmutatta, nagyon szép benne :)

Mit gondoltok? Féltenem kéne? ( A barátja és a haverjai is ott lesznek, "megvédik".)

Köszönöm a véleményeket.

2011. jan. 20. 18:41
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Ilyen ruhában meg pláne? :D eddig még azt mondátok még túl konzervatív is. Szerintem nagyon szép benne :) Nem túl rövid, vagy ilyesmi?
2011. jan. 20. 21:37
 22/41 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nagyon szép ruha és a cipő is, de csak ha tud benne menni, otthon gyakoroljon, mert egy kényelmetlen cipő el tud rontani egy jó bulit.

Én már 14 évesen elmehettem a falusi bálba, akkor éjfélre haza kellett érnem. 16 évesen már 3-4 óráig maradhattam. Mondjuk én a mai napig a falusi bálba járok bulizni, a discot nem szeretem. Ott is vannak normális emberek, de nagyobb az esély, hogy hülyékkel találkozok.

Ha megbízható a lányod engedd el, de tartsa be a feltételeket. Időben érjen haza (a buli típusától is függ, de max. 4óra), legyen bekapcsolva a telefonja, az italt mindig úgy nyissák ki, hogy lássa, baj van rögtön hív, ne igyon sok alkoholt (ha azt mondod, hogy egyeltalán ne igyon, akkor nagyobb az esély rá, hogy leissza magát), gondolom az egyértelmű, hogy ne cigizzen, drogozzon, ne üljön be senkinek a kocsijába, főleg, ha az illető ivott, a buli után akár érte is mehetnél.

2011. jan. 21. 15:30
 23/41 anonim ***** válasza:
63%

Engedd el bulizni nyugodtan. :)

A ruhája szerintem ilyen farsangi bálos mint diszkós. Ha a cipőben nem tud menni akkor farmer sportcipő-t javaslom. Mert ha elmegy egy zsúfolt helyre és meglökök kicsit és elveszti az egyensúlyát eleshet, arról nem is beszélve hogy fájni fog a lába még mielőtt odaérnek, meg vicces ahogy csetlik botlik. Tehát gyakoroljon.=)

16/L

2011. jan. 21. 16:09
 24/41 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem eszméletlen jó a ruha, a cipőnek pedig nincs vészesen magas sarka.

Én simán elengedném, anya is elengedne engem, 15 évesen is elengedett volna, bár akkor még nem volt rá igényem.

Nem egyedül megy, ami mindenképpen jó, és mivel a barátjánál alszik, így nem is kell egyedül hazamennie.

2011. jan. 21. 20:01
 25/41 anonim ***** válasza:
86%

Mindenképpen elengedném. Hiszen lesznek, akik figyelnek rá. Nem értem azokat, akik most láncra verve a szobában tartják a gyerekeiket. Engem a szüleim kb ugyanilyen koromban engedtek el, az unokatesómmal (fiú) és a haverjaival. 22 év körüliek voltak, de nemhogy nem éltek vissza a helyzettel, hanem kimondott testőrségem volt :D. Ha biztosra akarsz menni, akkor kicsit beszélgess el a barátjával is. :) Gondolom már ismered, ha akár ott is aludhat. Ha úgy érzed megbízható, akkor nem lehet baj. A ruháról csak annyit, hogy akik ezt leszólják, nem jártak még Pesten a belvárosban hétvégén, na az nem semmi, amiben 14-16 éves kislányok ilyenkor lófrálnak. A miniszoknya akkora mint egy vastagabb öv, amennyi cicijük van, az tutti ki van pakolva a kirakatba, na és még emellé hosszú szárú csizma... na az durván túlzás. A cipővel vigyázzon mert nagyon fog fájni a lába. :) Tapasztalat! :D

30/N

2011. jan. 21. 21:31
 26/41 anonim ***** válasza:
81%

Ha a buli nem olyan zsufólt mint amilyen a West Balkánban,és vannak vele akkor simán !! :) a fiújához nem biztos :) !! de szerintem ne itt kérj tanácsot :) mindenki máshogy gondolja és kioktatja a másikat,pedig mindenkinek más a családja !! :) én 14 vagyok és sok barátnőm van,vannak fiúk is !! :) de sosem voltam olyan buliban ahol több mint 7 ember volt ..xD divatosan öltözködök,de nem veszek fel térd fölé érő szoknyát.

A ruha gyönyörű :) biztos,jól áll neki :)

a cipő is jó,de következőnek ne a Deischmanban vegyetek cipőt,mert azok fosok !!:)

2011. jan. 22. 19:20
 27/41 anonim ***** válasza:

Elengedném, viszont megkérdezném, hogy egy normál szórakozóhelyre, ahova legtöbben farmerban, pólóban járnak, biztosan ilyen ruhába akar-e menni a tél kellős közepén! Ha igen, ám legyen, nem tudom milyen buli lesz, de egyrészt ez a magassarkú az első fél óra után elviselhetetlenül kényelmetlen lesz, másrészt a többiek nem tudom mennyire öltöznek ki. Ezt a szerelést én inkább egy kicsit kiöltözősebb bulira venném fel. Maximum 1-2-ig engedném el, azzal a feltétellel, hogy a telefonja be van kapcsolva, nála van és azonnal hív akármi van!

Természetesen emellett nem árt egy kicsit komolyabban elbeszélgetni alap dolgokról, mint pl ami éppen aktuális is, hogy nem minden egy buli, ha hatalmas tömeg alakulna ki inkább lépjen le, vagy ha leteszi valahova az italát és otthagyja, utána inkább vegyen másikat, csak olyan italt vegyen amit a szeme előtt nyitnak, avagy töltenek ki, soha ne üljön be részeg sofőr mellé, inkább hívjon fel téged akár az éjszaka közepén is, stb. Ezek olyan alapok, ami nélkül biztosan NEM engedném el a gyerekemet, amíg nem látom elég érettnek ahhoz, hogy ezeket megértse miért mondom!

2011. jan. 23. 16:40
 28/41 anonim ***** válasza:
86%

Nem kihívó egyáltalán, szerintem elegáns! Én pl nem így járok bulizni(nem öltözök így ki, teljesen hétköznapian megyek), szóval plusz pont a lányodnak, hogy nem ilyen s*ggvillantó miniben, meg köldökig dekoltált ruhában megy, és nem is ilyen slamposan. :D Nem kell féltened szerintem ha többen mennek. Én már lassan 18leszek, de még mindig csak társasággal vagyok elengedve és az örök feltétellel: "a telefonod legyen bekapcsolva!" :D

17L

2011. jan. 25. 19:16
 29/41 anonim ***** válasza:
járjon egész nap a cipőben és majd megszokja ;)
2011. jan. 26. 20:33
 30/41 anonim ***** válasza:

Elengednem kb 3ig.haza jojjon,telo bekapcsolva.

28eves vagyok.

2011. jan. 26. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!