Szülők! Elengednétek így a lányotok? Meddig? Milyen feltételekkel?
Kamaszok véleménye is érdekel :)
A lányom nemsokára 16, és szombaton bulizni szeretne menni a barátaival egy szórakozóhelyre. Edig nem nagyon volt bulizós típus, de ezt most nagyon nem szeretné kihagyni. Úgy öntöttem mehet.
Ilyen ruhában szeretne menni:
neon rózsaszín harisnya, köröm, fülbevaló
Nem túl kihívó ugye? Megmutatta, nagyon szép benne :)
Mit gondoltok? Féltenem kéne? ( A barátja és a haverjai is ott lesznek, "megvédik".)
Köszönöm a véleményeket.
Én nagyon ritkán járok bulizni.Az sem az a fajta buli, hogy elmegyek egy szórakozóhelyre ahol kitudja hányan lesznek és közülük hány részeg, drogos stb.
Inkább iskolai bulikba megyek, vagy beülünk egy klubba, ahol van zene, tudunk beszélgetni is.Vagy nyáron amikor vannak a városban rendezvények arra szoktunk kimenni (kirakodóvásár, néptánc, koncertek).
10-re vagy 11-re kell hazaérnem, de mondom, én nem vagyok olyan bulizós fajta.
15/L
ez aruha szilveszterre való minimum. a cipő is "báli".
azt meg végképp nem engedném, hogy a "barátjánál" aludjon. szó sem lehet róla.
jöjjön haza taxival.
kb. 3ig engedném el.
ja, és te nem az anyuka vagy, hanem a lánya :)
15 évest milyen szórakozóhelyre engednek be?:S Ha pedig valami tinibuli 10-11-re otthon kellene lennie, elmennék érte, ha kell és hazavinném és továbbra is fenntartom a cipő nem neki való, van vagy 10centis sarka, abban meg nem lehet két nap alatt megtanulni járni...
(19:07)
A múlthét szombati dolog után én sem engendém el! Te se tedd !!
Azokat a lányokat is így engedték el a szülei, de sose tértek haza többet..
Szerinted az a 3500 ember mind egyedül volt?...
Ott is mindenki csoportosan volt, mindenki csoportosan jár bulizni..
Nagyon csinos ez a ruha, a cipő is, de borzalmasan fog fájni a lába benne...hordogassa otthon, hogy szokja a lába, bokája a magasságot, de én vinnék egy váltó balerinacipőt magammal, az egy nagyobb retikülben is elfér...hidd el, jó tanács!
Amúgy a WB-ban történtek után én sem engedném el...főleg nem itt BP-en...kisvárosban igen..
Ha magamból indulok ki, én 16 évesen simán elmehettem discóba, teljesen nyugis és normális helyekre, általában éjfélre kellett hazaérnem. De az a helytől is függ. Ha táncos szórakozóhelyre mennek, akkor kicsit tovább engedném el a helyedben, ha csak beülnek valahová dumálni vagy hasonló, akkor max. 10-ig. Egy zsúfolt, nagyon felkapott discóba tuti nem engedném, és ezt függetlenül a múltkori banzájtól. Ha tömeges gond van nem tudják egymást megvédeni, mindegy ki kivel ment vagy nem ment. Ha egy kevesebb ember fogadó helyen vannak, ott tudnak egymásra vigyázni, Legalábbis olyan szinten, hogy ha belekötnek, akkor a fiúja kimenti. vagy hasonlók.
Anyukaként már úgy látom, hogy 16 évesen nem fogom engedni a lányom bulizni, ilyen ruhában meg pláne. :DDD
(Még csak 5 éves a lányom. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!