Hogy állítsam le anyát? Folyton kérdezget.
Anya folyton kérdezget,hogy milyen volt ma a suli,kik a barátaim meg ilyen mindennapos kérdések.Ezekkel nincs is baj,de múltkor megkérdezte,hogy ki tetszik fiúk közül.
Én nem mondtam neki semmit,de az az igazság,hogy nekem már barátom van és le is fekszünk egymással,de vigyázunk,szóval nem lehetek terhes.
Nem tudom,hogy hogyan vegyem rá,hogy ne kérdezősködjön,mert ha megtudná,hogy van pasim,akkor tuti,hogy azt akarná,hogy szakítsunk,de én szeretem a srácot és ő is szeret engem.De az a baj,hogy anyu elég vallásos(én nem!) :S
Hogy adjam a tudtára,hogy én nem akarok ilyenről beszélni?
15/l
15 vagyok és tudom,hogy nagyon gáz az anyám...:$ ezért nem is akarom,hogy megismerje a srácot.
De a pasim már mondta,hogy lakhatnék náluk is tök simán,mert a szülei néha azt sem veszik észre,hogy ő otthon van,de azért nem akarok az ő nyakukon élni...
Te komolyan azt hiszed hogy átverted anyukádat? Egy anyuka érzi mikor hazudnak neki. Vagy nem vesz tudomást az érzésről, vagy nem teszi szóvá, de egy kicsit jobban ügyel.
Elmondom az én történetemet.
Anyukám folyton ránktört mikor a fiúmmal a szobámban voltunk. Én is gyakran hazudtam hogy a barátnőmnél alszom, közben a fiúmnál. Az ő anyukája is imádott, megdöbbentette anyukám viselkedése. Viszont lett egy kis hoppá. Terhes lettem gumi mellett.
Mikor elmondtam a fiúmnak, kinevetett, így jártál felkiáltásával.
Az anyja, aki ugyebár úgy csípett engem, bejött a suliba, és az egész tanári kar előtt megalázott, üvöltött velem, hogy az ő fiacskája biztosan vigyázott, én biztos hogy egy tucat fiúval szexeltem.
A barátnőim elterjeztették.
Anyukámnak sírva elmondtam. Leírni sem tudom milyen fájdalom volt a szemében. Nem üvöltözött velem, hanem leültünk én megbeszéltük mit szeretnék. Az abortusz mellett döntöttem.
Mikor felébredtem a műtétből nem a pasim állt ott, nem az ő anyja, nem is a barátaim, hanem anyukám.
Most már én is anya vagyok, így értettem meg azt hogy mi fájdalmat okoztam anyukámnak. Mikor hazamegyünk a lányommal, mégis örül nekünk, ahelyett hogy utálkozna.
24/l
Nen vagyok ribanc,hogy minden pasival lefekszem,a mostani fiúm volt az első,szóval nem vagyok ribi....
az egyik válaszoló írta,hogy inkább a "könyveket kéne koptatnom...",gondolom ezzel arra gondolt,hogy tanulnom kéne.Azért,mert van pasim,attól még tanulok,ezt bizonyítja az is,hogy félévkor kitűnő leszek.Egyébként meg apát anya nem nagyon hívogatja,mert elég rosszban vannak,a legtöbb,amit beszélnek,hogy kinél leszek karácsonykor.
Egyébként meg nem értem,hogy miért baj az,hogy szexelek?
Szeretem a barátom és tudom,hogy ő is engem.
Annak pedig,hogy terhes leszek,az esélye szinte 0,mert használunk óvszert.
Mi is használtunk óvszert. Az esélyed 5% nem 0.
De csak példának írtam. Talán ha finoman őszinte lennél anyáddal, könnyebb lenne a helyzet. Mond el, hogy szereted azt a fiút, boldog lennél, ha bemutathatnád neki, szeretnéd ha elfogadná. Ha erre negatívan reagál, akkor fogadd el, na hisztizz.
Ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek, viselkedj úgy.
Tudom, hogy ez baromi nehéz időszak, mert felnövőben vagy, de még gyerek.
Ha gondolod írhatsz privátot, szívesen segítek. Szólj, és bekapcsolom az e-mailom!
15évesen lefekszel a barátoddal.? szép..
nem lennék édesanyád helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!