Mit csinálnál ha megtudnád hogy a lányod 17 évesen vesztette el a szüzességét és nem mondta el neked?
Kedves Szülő, te az anyukáddal közölted h mikor veszítetted el?
Örülnék neki, hogy ez nem 15éves korában abortusz kapcsán derül ki. Anno 18éves koromban anyám leültetett és azt mondta h ha sor kerül rá, szóljak és ők elmennek otthonról, utána le tudunk zuhanyozni, nem kell bujkálni, stb, nagyon korrektnek találtam a dolgot, de nem tudtam volna úgy önfeledten átesni ezen hogy közben tudom h a szüleim tudják h én épp most.... 19évesen veszítettem el, utána elmondtam anyámnak, kissé le volt sokkolva, de azt gondolom valahol ez mindenkinek a magánügye, főleg ha már felnőtt... a 17 év a mai világban már egész jó kornak tűnik.
En 15voltam, utana elmondtam anyunak. Nagyon orult neki, hogy elmondtam, es sokat segitett. Elmentunk dokihoz gyogyszert feliratni, mikor bajba voltam segitett, tudtam kihez fordulni. Szerintem ha jo a kapcsolatotok, akkor siman mond el, nincs ebbe mit szegyellni.
25L / 2kisfiu anyukaja
Semmit, csak ha ez így szóba kerülne konkrétan, akkor nyugtasson meg, hogy védekeznek.
Miért kéne erről beszámolni egyébként? Esküszöm nem értem. Én 19 évesen vesztettem el, eszembe se jutott erről beszélni, a magánügyemnek tartottam, + semmi kedvem nem volt, kínos, kellemetlen beszélgetésekhez, kioktatáshoz, esetleges háborgáshoz stb. Az első 2 kapcsolatomról sem tudtak otthon. Nem hogy szexről.
Anyám sem számolt be a szexuális életéről, nekem miért kellett volna? És nyilván a gyerekemtől sem várnám el ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!