Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnál ha megtudnád...

Mit csinálnál ha megtudnád hogy a lányod 17 évesen vesztette el a szüzességét és nem mondta el neked?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Szülő, te az anyukáddal közölted h mikor veszítetted el?

Örülnék neki, hogy ez nem 15éves korában abortusz kapcsán derül ki. Anno 18éves koromban anyám leültetett és azt mondta h ha sor kerül rá, szóljak és ők elmennek otthonról, utána le tudunk zuhanyozni, nem kell bujkálni, stb, nagyon korrektnek találtam a dolgot, de nem tudtam volna úgy önfeledten átesni ezen hogy közben tudom h a szüleim tudják h én épp most.... 19évesen veszítettem el, utána elmondtam anyámnak, kissé le volt sokkolva, de azt gondolom valahol ez mindenkinek a magánügye, főleg ha már felnőtt... a 17 év a mai világban már egész jó kornak tűnik.

2012. nov. 17. 19:30
 32/34 anonim ***** válasza:
76%

En 15voltam, utana elmondtam anyunak. Nagyon orult neki, hogy elmondtam, es sokat segitett. Elmentunk dokihoz gyogyszert feliratni, mikor bajba voltam segitett, tudtam kihez fordulni. Szerintem ha jo a kapcsolatotok, akkor siman mond el, nincs ebbe mit szegyellni.

25L / 2kisfiu anyukaja

2012. nov. 17. 20:14
 33/34 anonim ***** válasza:
Érdekes a válaszok között akik 15-16 évesen szexeltek először, azok 25 évesen már gyereket szültek. :)
2021. júl. 26. 23:37
 34/34 anonim ***** válasza:

Semmit, csak ha ez így szóba kerülne konkrétan, akkor nyugtasson meg, hogy védekeznek.

Miért kéne erről beszámolni egyébként? Esküszöm nem értem. Én 19 évesen vesztettem el, eszembe se jutott erről beszélni, a magánügyemnek tartottam, + semmi kedvem nem volt, kínos, kellemetlen beszélgetésekhez, kioktatáshoz, esetleges háborgáshoz stb. Az első 2 kapcsolatomról sem tudtak otthon. Nem hogy szexről.

Anyám sem számolt be a szexuális életéről, nekem miért kellett volna? És nyilván a gyerekemtől sem várnám el ezt.

nov. 3. 02:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!