Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnál ha megtudnád...

Mit csinálnál ha megtudnád hogy a lányod 17 évesen vesztette el a szüzességét és nem mondta el neked?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%

ha lányom lenne akkor én is anna örülnék hogy most esnnyi idősen vesztette el és nem hamarabb.Anyámmal tök jóba vagyok nem mondtam el neki,de egy hétre rá mintha megérezte volna annyit kérdezett:"Jó volt?"én meg :"Igen!":-D

Nem kell ezt túlreagálni szerintem.

Vagy óvszert adj neki vagy a legjobb amit anyám tett elvitt a nőgygyászhoz és iratott fel gyógyszert:D

2011. jan. 16. 22:16
 12/34 anonim ***** válasza:
94%

Semmit. Az tök jó, hogy (csak) 17 évesne. Az meg tuti, hogy neked se az első dolgod volt anyukádat beavatni...

Rákérdezni a védekezésre se hinném, hogy utólag már érdemes... De esetleg egy tisztázó beszélgetés kellhet, de remélem, nem most kell felvilágositnai, hanem megtetted 14-15 éves korában!

2011. jan. 16. 22:17
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vok!bocsi a kihagyott betükért,de hulla vagyok már:D
2011. jan. 16. 22:17
 14/34 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg,miért kellett volna elmondania?Nem értem:o
2011. jan. 16. 22:18
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem biztos, hogy a kérdező az anya. Lehet, hogy a 17 éves aki fél, hogy mit szólna az anyja.
2011. jan. 16. 22:34
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Semmiit sem szólnék. Ugyan még nekem nincs gyerekem,de 16 17 éves kor ideális.A 10 évvel idősebb unokanővérem is ennyi idősen vesztette el.Holott ő már 35.Védekeznek, szeretik egymást és kész.
2011. jan. 17. 09:07
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Én sem mondtam el anno anyukámnak, mert nem éreztem szükségét, szerintem sejtette. Én is 17 éves voltam, és akkor már 2 éve (!) jártunk a barátommal. ( Ő a férjem)

Ha az én 2 lányom eddig fogja bírni, akkor nagyon boldog leszek, és összeteszem a két kezem a mai világban.Sajnos rengeteg 13-14 éves már szexuális életet él, ez sajnálatos dolog...

7, 11 éves lányok anyukája

2011. jan. 17. 11:48
 18/34 A kérdező kommentje:
igen én vagyok a lány...
2011. jan. 17. 17:02
 19/34 anonim ***** válasza:
93%
16 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, és nem mondtam el anyámnak. Soha nem beszéltünk ilyesmiről, halvány foglama sem volt soha atról, hogy mi történik velem, mikor. Nem voltunk olyan viszonyban. Inkább Én voltam mindig az "Ő anyja". Szóval, nálunk ez volt az ok. Van egy 2 éves kislányom. Pontosan azért, amiért nekem anyám soha nem volt a "barátom", Én nem fogom ezt a hibát elkövetni. De, ha mégis megesne, hogy valamit nem mondana el a lányom, majd, ha már tini lesz, nem leszek emiatt öngyilkos. :-)
2011. jan. 18. 06:36
 20/34 anonim ***** válasza:
81%

én sem mondtam el anyukámnak hogy megtörtént(17 voltam). ahogy az előző válaszoló én is olyan kapcsolatban vagyok vele. semmi olyat nem mondok el, mindent magam intézek ilyen téren, mert valahogy nem visz rá a lélek h elmondjam neki, holott még sose volt ilyen beszélgetésünk. én sem szeretném hogyha a gyermekem olyan kapcsolatban lenne az anyukájával mint én most.

L*-*

2011. jan. 18. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!