Eltávolodom a lányomtól! (13) az utóbbi időben teljesen idegenként viselkedik. Mit tegyek?
Szerintem meg felelőtlenség hagyni pár évig,azzal a tudattal,hogy majd kinövi.
Szerintetek ha 13 évesen hagyja az anya,hogy bukásra álljon tantárgyakból,vissza feleseljen,levegőnek nézze a szülőt,trehány legyen,esetleg igyon/cigizzen akkor majd pont csak úgy magától fog 14-15 évesen rájönni,hogy ez így nem túl jó.Persze,hogyne.
Szerintem ülj le vele,kérdezd meg ,hogy szerinte mi nem jó itthon?
Keveset töltesz-e vele?Szigorú vagy?Miért nem szeret itthon lenni?
Satöbbi.
Mond,hogy te szeretnél vele jóba lenni és azt,hogy szeress
itthon lenni.
Kössetek bizonyos szabályokat.
Minimum 3-as szorgalom,segítsen néha pakolni ennek cseréjébe mondjuk hétvégén a barátival lehet vagy ilyesmi,de ezt vele kell megbeszélned.
Ha jó állásod van akkor esetleg kérdezd meg,hogy szeretne e valamit,van-e valamire szüksége.
Új könyvek,ruhák,tollak,füzetek vagy bármi.
Esetleg egy kiskutya,cica,hörcsög is meglágyíthatja a szívét.
Viszont fontos,hogy ne ess át aló másik oldalára,hogy mindent megadsz neki csak legyetek jóba vagy bármi.
Nem !!
Legyenek bizonyos szabályok.
Ha már 13 évesen hagyod távolodni magadtól akkor az csak rosszabb lesz!!
Most legyél vele elnézőbb és megértőbb aztán majd szépen lassan (ismét) kifog alakulni egy anya-lánya kapcsolat köztetek,de ezt éreztetni kell vele,mert ilyenkor például ha egy fiú van a dolgok háterében akkor az nem lesz piskóta megoldni,hisz ha nem is nyílik meg előtted akkor az már rossz.
Sok sikert,de ha szeretnéd,hogy a lányod ne bässza el az életét és legyen egyfajta kapcsolat akkor ne hagyd rá!
én 14 leszek és épp ilyen vagyok, ha lehet nem csinálok semmit csak a szobámban űlök a gép előtt és zenét hallgatok, néha el-el beszélgetek a szüleimmel de ez a ritkább....
kamaszodik ennyi a baja...új dolgok érdeklik mint a: divat, a haja:),a ruhák és persze a fiúk...ilyenkorba az ilyen dolgokat még nem tudja megbeszélni a szólükkel teljesen átlagos tinilány:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!