14 éves nagylányomnak nagyon fáj a jobb csuklója. Nem tud tesizni, és írni is alig lassan. Mit tegyek? Hova vigyem?
Figyelt kérdés
Nem emlékszik rá hogy megrántotta volna,nem esett el,azt mondja talán elfeküdte.De 3 hónapja nagyon fáj neki.Már csináltattunk,röntgent,ecografiat,vérvételt,semmit nem találnak.Gyulladáscsökkentö sprével fujjuk,és csuklószorítót hord de semmi jobbulás.Valakinek valami ötlete mit tegyek? Hova vigyem?2011. jan. 10. 18:30
11/23 anonim válasza:
Siessél vele mert ha a felvételit nem tudja megírni az nem jó.
12/23 anonim válasza:
Elég bevinni a sebészetre, vagyis testvéremnek fájt a csuklója és azt mondta a doki h ínhüvely-gyulladása van, pihentetnie kellett és be is gipszelte neki. Bár ez nagyon befásult orvos volt, ránézett kérdezte h elviseli-e a gipszet, és rátette.
13/23 A kérdező kommentje:
Nem magyarországról vagyok,nincs még felvételije,hál istennek,most elküldték vérvizsgálatra is majd meglátjuk mi lesz....köszi a válaszokat
2011. jan. 11. 23:53
14/23 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki mert még mindig bajban vagyok a lányom csuklójával,most már annyira fáj neki hogy alig bír írni! Teljesen el vagyok keseredve! Már röntgenezték,ultrahangozták,vérvétel,minden volt,és nincs vele semmi!!!! Teljesen tanácstalan vagyok,hova vigyem???
2011. okt. 23. 19:55
15/23 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-10 19:23
Újra én vagyok az. Azóta már megműtötték a kezemet szeptember elején :)
Kézsebészetre vidd. Engem is oda küldtek.
16/23 anonim válasza:
Már ha van olyan... látom nem magyarországi vagy :S
17/23 A kérdező kommentje:
jó oda fogok beutalót kérni,köszike
2011. okt. 23. 20:45
18/23 anonim válasza:
Mindenképp reumatológust keressetek fel, mert ez lehet nagyon komoly betegség kezdete is. Van olyan , h juvenilis reumatoid artritis, és ha nem kezelik időben akkor nagyon súlyos következményei lehetnek. Bár ezt vérvétellel ki kellett volna mutatni, ha néztek reuma faktorokat.Jobbulást
!!! védőnő
19/23 A kérdező kommentje:
Igen,nézték,már voltunk a reumatologián,ez az hogy semmit sem találnak,nagyon kétségbe vagyok esve,most megint kezdjük elölröl,megyünk tovább,megyek a körzetihez,és meglátom hova küld....:-(
2011. okt. 24. 11:35
20/23 A kérdező kommentje:
Teljesen tanácstalan vagyok,minden eredmény negativ. Most még egy vizsgálatot akarnak csinálni valami elektromiograma vagy mi,megvizsgálni az ínszalagokat. Az orvos már azt is mondta hogy pszihológiailag van a baj. Szegény lányom sírt hogy :anya,nem vagyok bolond! A csuklója meg csak egyre jobban fáj,már aludni is alig bír,irni,meg tesit csinálni alig! Teljesen el vagyok keseredve. Nincsen kézsebészet itt,már utánajártam,nem Magyarországon vagyunk. :-(
2011. okt. 28. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!